Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6086727

Публикувана на: 05.06.2024

Краен срок: 17.06.2024

Прогнозна стойност: 194166.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ДЪРЖАВНА ОПЕРА - ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 05207-2024-0003

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Доставка чрез покупка на нов товарен автомобил (камион) за нуждите на Държавна опера - Пловдив“.
В обхвата на обществената поръчка са включени дейности по:
1. Доставка чрез покупка на 1 брой нов товарен автомобил (камион), категория N2.
2. Регистрация в КАТ на доставеното МПС от името на Възложителя, съгласно изискванията на Закона за движение по пътищата и Наредба № I-45 от 24 март 2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозни средства и ремаркета, теглени от тях.
3. Гаранционен срок на доставения товарен автомобил за период не по-кратък от 60 месеца или при изминати не по-малко от 250 000 км. пробег, което от двете събития настъпи първо. Гаранционният срок тече, считано от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане без забележки на товарния автомобил.
В рамките на гаранционния срок Изпълнителят поема гаранция за пълната функционална годност на доставения автомобил съгласно неговото предназначение, техническата спецификация на Възложителя и техническото предложение на Изпълнителя. В рамките на гаранционния срок Изпълнителят отстранява със свои сили и средства всички повреди и/или несъответствия на автомобила, възникнали не по вина на Възложителя, съответно подменя дефектирали части или компоненти с нови, съгласно гаранционните условия.
4. Сервизно обслужване, в рамките на гаранционния срок, на доставения товарен автомобил.
В рамките на оферирания гаранционен срок Изпълнителят следва да извършва сервизно обслужване (периодична поддръжка) на доставения товарен автомобил, в случай на повреда или при възникнала необходимост от преглед, проверка, подмяна на дефектирали части, смяна на консумативи  (в т.ч. масла, филтри и др.), както и всички други дейности, попадащи извън обхвата на гаранционната отговорност на Изпълнителя и предвидени в условията на производителя.
Минималните изисквания към товарния автомобил са указани в Техническата спецификация – Приложение № 1 към поканата за участие в процедурата.
Предлаганият товарен автомобил трябва да бъде нов, с параметри, идентични или по-добри от минималните изисквания на Възложителя, посочени в Техническата спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/393407

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД