Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5522939

Публикувана на: 09.02.2024

Краен срок: 19.02.2024

Прогнозна стойност: 80000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ

Уникален номер на поръчката: 00307-2024-0005

Предметът на настоящата обществена поръчка е доставка на природен газ /метан/ - компресиран, с калоричност не по-ниска от 8000 ± 100 килокалории за кубичен метър. Налягането на доставения природен газ - компресиран е 20 МРа. Прогнозно количество – 45 000 нм3 (четиридесет и пет хиляди нормални кубични метри), за нуждите на заведенията за социални услуги в община Козлодуй, както следва:
- Центрове за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания № 1 и № 3 – с. Хърлец, ул. „Антим I” № 2;
- Дневен център за пълнолетни лица с увреждания - с. Хърлец, ул. „Антим I” № 2;
- Защитени жилища за хора с умствена изостаналост и психични разстройства – с. Гложене, ул. „Йордан Милев” № 9.
Количеството от 45 000 нм3 е прогнозно, като Възложителят ще го усвоява според нуждите си и без задължение да го закупи в пълен обем.
Срокът на договора е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от 23.03.2024 г. или до достигане стойността на Борсовия договор – което от двете събития настъпи по-рано.
Доставката ще се извършва до 3 (три) календарни дни от писмена заявка (може и по електронна поща) на Купувача до Продавача за доставяне на конкретно количество гориво.
В цената да бъдат включени разходи за: компресиране, логистика, транспорт и товаро-разтоварни разходи франко адресите на заведенията за социални услуги в община Козлодуй, посочени в техническата спецификация и всички други разходи, свързани с доставката. Доставеното гориво следва да отговаря на изискванията и техническите характеристики, посочени в техническата спецификация. Всички останали условия за участие в обществената поръчка са подробно описани в техническата спецификация, която е възложена на брокера, представляващ възложителя на "Софийска стокова борса" АД. На основание чл. 79, ал. 4 от ЗОП, договорът се сключва по правилата на съответната борса.
 

URL: https://app.eop.bg/today/353009

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД