Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5388157

Публикувана на: 12.12.2023

Краен срок: 04.01.2024

Прогнозна стойност: 158672.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА "ОСМИ МАРТ" - ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 03509-2023-0003

Доставки на хранителни продукти за нуждите на ДГ „Осми март“ – гр. Пловдив, по две обособени позиции. Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на хранителни продукти в съответствие с техническата спецификация и образците на техническо и ценово предложения за обособените позиции – неразделна част от документацията за обществената поръчка. Обособените позиции са, както следва:
Обособена позиция № 1 „Доставки на хляб и тестени изделия“ (ОП 1);
Обособена позиция № 2 „Доставки на месо и месни хранителни продукти, риба и яйца“ (ОП 2);
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно: проекта на договор; техническата спецификация; техническото и ценовото предложения на изпълнителя, за всяка обособена позиция.
Договорът, който ще бъде сключен с участника, определен за изпълнител на съответна обособена позиция, ще е със срок на действие 12 (дванадесет) месеца. Предвижда се договорът да бъде еднократно подновен при същите условия, включително срок, обем и обща стойност, при условията, посочени в проекта на договор.

URL: https://app.eop.bg/today/347842

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД