Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5315450

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 28.11.2023

Прогнозна стойност: 14471.02 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "Д-Р ТОТА ВЕНКОВА" АД

Уникален номер на поръчката: 00748-2023-0045

Предмет на поръчката е:  „Доставка на реактиви, медицински изделия и биопродукти за клинична, микробиологична лаборатория, кръвен център и патохистологична и цитологична лаборатория МБАЛ "Д-р Тота Венкова" АД гр. Габрово 3та процедура”, разделена в 36 броя обособени позиции, подробно описани в - ТЕХНИЧЕСКАТА СПЕЦИФИКАЦИЯ.

Поканата е с цел избор на изпълнител и сключване на договор при условията и реда на Закона за обществените поръчки, след прекратяване на основание чл. 110 ал. 1 т. 1 от ЗОП на открита процедура по реда на ЗОП с предмет: „Доставка на реактиви, медицински изделия и биопродукти за клинична, микробиологична лаборатория, кръвен център и патохистологична и цитологична лаборатория МБАЛ "Д-р Тота Венкова" АД гр. Габрово 3та процедура”,   открита с Решение № F426212 / 25.09.2023г.  и публикувано обявление в АОП с №  00748-2023-0037.

Срок за изпълнение на поръчката: Срокът за изпълнение на настоящата обществена поръчка е до 9 (девет) месеца считано от датата на подписване на договора.

Критерият за оценка на офертите е най-ниска цена, съгласно чл. 70, ал. 2, т. 1 от ЗОП.

Обособени позиции: Посочените в спецификацията количества медицински изделия по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителя нито за минималното, нито за максималното общо количество/ в рамките на действие на договора/ на заявени за медицински изделия по съответните обособени позиции.
За обособени позиции с № 1 и 26 се представя задължително оферта за всички подпозиции от съответната обособена позиция. Не оферирането на някоя позиция е основание за отстраняване на същия от участие в процедурата за тази обособена позиция.

Изготвяне на офертата: Към предоставената от лечебното заведение документация има файл „Програмен продукт“, в който се съдържа програмен продукт за изготвяне на техническата и ценова оферта. /Подробни инструкции ще откриете в документацията/.
След като бъде записан файл с предложенията го прикачате към всяка обособена позиция, за която катдидатствате /файла е един за всички технически предложения, и един за всички ценови предложения/.
Към техническите предложения за всяка позиция прикачате файл с наименование: FIRM_OFFER_NO_PRICES.xml
Към ценовите предложения за всяка позиция прикачате файл с наименование: FIRM_OFFER_ALL.xml

Декриптиране: Платформата съхранява в криптиран вид подадените оферти до тяхното отваряне. Подадената оферта се криптира с уникален ключ, генериран в интернет браузър на потребителя. Генерираният ключ се изтегля и запазва на устройство на участника след добавяне на поръчката в неговия профил.
Важно: Генерираният ключ трябва да се съхранява на сигурно място. С него участникът следва да декриптира подадената оферта. Декрептирането може да се извършва в периода от изтичането на срока за получаване на оферти до обявените дата и час за тяхното отваряне, за което ще получи съобщение от платформата.
Участници, които не са декриптирали своята оферта или ценово предложение, до посочените крайни срокове се отстраняват от участие на основание чл. 107, т. 5 от ЗОП.

URL: https://app.eop.bg/today/342561

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД