Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5289630

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 13.11.2023

Прогнозна стойност: 199000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00041-2023-0030

Доставка чрез стокова борса на гориво – дизел, бензин и газ за автомобилите, използвани за нуждите на Община Ивайловград и на общинските структури - Общинско предприятие „Спектър“, Общинско горско предприятие и ОП „Социални услуги – Ивайловград”
Бензин А95, прогнозно количество – 33 000;
Дизелово гориво, прогнозно количество – 72 000 литра
Автогаз /пропан бутан/, прогнозна стойност – 6000 литра
Бензиностанциите да са с денонощен режим на работа, с ползване на на лимитни карти или друг начин за зареждане на гориво и банково разплащане, като избраният Изпълнител следва да има бензиностанции на територията на Община Ивайловград.
Посочените количества са прогнозни и възложителят си запазва правото да заяви доставка на действително необходимите количества за срока на изпълнение на договора. Място за изпълнение на поръчката – бензиностанциите на изпълнителя, разположени на територията на град Ивайловград. Обектът на обществената поръчка е доставка на течни горива, осъществявана чрез покупка съгласно чл. 3, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП). Горивата трябва да отговарят на БДС и изискванията за качество, посочени в Наредба за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол, както и на всички други приложими изисквания на действащата нормативна база в България.

URL: https://app.eop.bg/today/340754

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД