Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6049454

Публикувана на: 21.05.2024

Краен срок: 25.06.2024

Прогнозна стойност: 5725400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ "РЪКОВОДСТВО НА ВЪЗДУШНОТО ДВИЖЕНИЕ" ТПП

Уникален номер на поръчката: 00222-2024-0014

1. Предметът на обществената поръчка е доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на ДП РВД, за период от 5 години, разпределена в 3 обособени позиции,  както следва:
1.1. Обособена позиция № 1 –Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на ДП РВД в гр. София, обл. София и обл. Благоевград“ е „Електрохолд Продажби“ ЕАД;
1.2. Обособена позиция № 2 – Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на ДП РВД в обл. Варна, обл. Шумен и обл. Велико Търново“ – „Енерго-Про Продажби АД;
1.3. Обособена позиция № 3 – 
Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на ДП РВД в обл. Бургас, обл. Стара Загора и обл. Пловдив“ „ЕВН България Електроснабдяване EАД.
2. Начало на изпълнение – от момента, в който настъпват обстоятелства налагащи снабдяване с електрическа енергия от ДПИ до датата, на която влиза в сила смяната на доставчика от последна инстанция с друг доставчик на електрическа енергия и координатор на балансираща група по свободно договорени цени в рамките на срока на договора.
3. Обем на доставката – о
чакваната п
рогнозна консумация общо за всички обекти на ДП РВД, по 3-те обособени позиции (съгласно Приложения №№ 1, 2 и 3) е 13 980 MWh електроенергия за период от 5 години, разпределана по обособени позиции, както следва:

  • за ОП 1 – 10 780 MWh ел. енергия;
  • за ОП 2 – 1 858 MWh  ел. енергия;
  • за ОП 3 – 1 342 MWh  ел. енергия.

Забележка: Посоченото прогнозно количество ел. енергия за трите обособени позиции е индикативно, поради което при изпълнение на обществената поръчка, Възложителят ще заплаща на изпълнителя само реално потребеното количество електрическа енергия за съответния период по съответната обособена позиция..

URL: https://app.eop.bg/today/364916

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД