Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5301668

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 68000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2023-0097

Изпълнението на поръчката включва доставка, обучение и гаранционно обслужване на 1 брой Електрокар, за нуждите на функционирането на системата за разделно събиране на биоразградими отпадъци и на анаеробна инсталация, с технически характеристики, подробно описани в техническата спецификация.
!!!Доставената техника следва да е обозначена с информационен стикер по проект „Проектиране и изграждане на анаеробна инсталация за разделно събрани биоразградими отпадъци на територията на РСУО Русе“, съгласно Наръчник на бенефициента за прилагане на информация и комуникация 2014-2020 (https://www.eufunds.bg/archive/documents/ 1423147813.pdf). Дизайнът на информационният стикер следва да бъде предварително одобрен от Възложителя.
За целите на поемане на ангажименти и офериране на конкретни срокове за изпълнение в настоящата обществена поръчка Възложителят дефинира два срока на изпълнение.
1. Срок за доставка: продължителността на срокът е по предложение на участника, като същия не следва да е по-кратък от 5 (пет) и по-дълъг от 90 (деветдесет) календарни дни, считано от датата на получаване на Възлагателно писмо, изпратено от Възложителя до Изпълнителя за извършване на доставката, до подписване от Възложителя на съответните приемо – предавателни/констативни протоколи за приемането на техниката, в съответствие с всички изисквания на Възложителя и удостоверяващи точното изпълнение от страна на Изпълнителя.
2. Гаранционен срок: срокът, през което изпълнителят е ангажиран с изпълнение на гаранционни задължения по отстраняване на установени дефекти,  цялостна подмяна на дефектирали части/агрегат, както и сервизно гаранционно обслужване.
Продължителността на този срок е по предложение на участника. Участниците следва да направят предложение за размера на гаранционния срок (гаранционна поддръжка) за доставеното оборудване, като възложителят  въвежда следния времеви диапазон, в които участниците могат да правят предложения:
- минимум 12 (дванадесет) месеца – максимум 36 (тридесет и шест) месеца.
3. Общо първият и вторият дефинирани срокове от възложителя формират срока на действия на сключения между страните договор.

URL: https://app.eop.bg/today/341782

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД