Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5512317

Публикувана на: 01.02.2024

Краен срок: 12.02.2024

Прогнозна стойност: 120000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ ПРОФ. Д - Р ИВАН ТЕМКОВ - БУРГАС ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00901-2024-0001

1. Наименование на стоката: Природен газ /метан/ - компресиран за отопление
2. Характеристика: Природен газ /метан/ - компресиран, с калоричност не по-ниска от 8000+100 килокалории за кубически метър. Налягането на доставения природен газ /метан/ - компресиран е 20 МРа.
3. Прогнозно количество: 70 000 нм³ (седемдесет хиляди нормални кубични метри) + 20%
4. Качество /по БДС, по анализно свидетелство, по оглед/: съгласно БДС и Сертификат за калорийността на доставения природен газ /метан/ - компресиран.
5. Място на предаване: франко „Център за психично здраве „Проф. д-р Иван Темков” - Бургас” ЕООД, гр. Бургас, ж.к. Лазур, Парк Езеро.
6. Срок на доставка и срок на договора: до 3 /три/ календарни дни след всяка заявка. Договорът влиза в сила от 22.03.2024 г. и е със срок от 24 (двадесет и четири) месеца.
7. Опаковка: батерии от бутилки (съоръжение съдържащо бутилки, които са монтирани в метална рамка).
8. Произход /производител/: Европейски съюз или еквивалент.
9. Година на производство /заделяне/: 2024 г./2025 г./2026 г.
10. Срок на годност /съхранение/: съгласно БДС
11. Модул на делимост: 1 /един/ контракт.
12. Норма на товарене и други транспортни условия: бутилкови групи на платформа.
13. Включени разходи в цената: компресиране, логистика, транспорт и товаро-разтоварни разходи франко „Център за психично здраве „Проф. д-р Иван Темков” - Бургас” ЕООД, гр. Бургас, ж.к. Лазур, Парк Езеро.
14. Към цената се начислява акциз съгласно чл. 33, ал. 1, т. 6 от Закон за акцизите и данъчните складове
15. Максимална цена /без акциз и ДДС/: Цената на Природен газ /метан/ - компресиран е в български лева и се формира, както следва:
     • Официално обявената цена за природен газ по която Обществения доставчик „Булгаргаз" ЕАД продава на клиенти извън кръга на лицата по чл.30, ал. 1, т. 7 от Закона за енергетиката, присъединени към газопреносната мрежа и сключили договор за доставка на природен газ по свободно договорени цени в лв./1000 нм3 без акциз и без ДДС, валидна към момента на сключване на борсовия договор.
     • Цена за достъп и пренос по газопреносната мрежа на „Булгартрансгаз" ЕАД в лв./1000 нм3 без ДДС на базата на дневен капацитетен продукт, валидна към момента на сключване на борсовия договор.
    Търговска надбавка за доставка на компресиран природен газ от 490 лв./1000 нм³ без акциз и ДДС (четиристотин и деветдесет лева на хиляда нормални кубични метри без акциз и ДДС).
    Акциз: начислен акциз съгласно чл. 33, ал. 1, т. 6 от Закон за акцизите и данъчните складове.
Договорената на сесия на „Софийска стокова борса” АД търговска надбавка за доставка не се променя за целия срок на договора.                     
При актуализация на цените на природния газ от страна на Обществения доставчик „Булгаргаз" ЕАД и на преносния оператор „Булгартрансгаз" ЕАД, Продавачът едностранно извършва съответната корекция на цената на доставяния компресиран природен газ по договора, добавяйки към нея актуализираните корекции.       
16. Начин на плащане: банков превод /платежно нареждане/ след издаване на фактура.
17. Срок за плащане на цената: до 10 (десет) дни след получаване на фактура на доставеното количество природен газ /метан/ - компресиран. Фактурирането се извършва към последно число на текущия месец, като представянето на фактурата в „Център за психично здраве „Проф. д-р Иван Темков” - Бургас”  ЕООД да става не по-късно от 5 работни дни от нейното издаване.
18. Акт, удостоверяващ предаването на стоката: Приемо-предавателен протокол, фактура и Сертификат за калорийността на доставения природен газ /метан/ - компресиран.
19. Начин на установяване на количеството /измерване, броене, друго/: чрез монтирани индивидуални измервателни устройства за търговско измерване на разхода на природен газ.
20. Орган удостоверяващ качеството на получаваната стока: независима контролна организация.
21. Рекламационен срок, начин на уреждане на рекламациите: за количество – в момента на приемане на стоката в присъствие на представител на Продавача и представител на Купувача; за качество – до 10 /десет/ дни след излизане на пробите за качество.
22. Гаранция и обезпечения /депозит/ относно изпълнението на Договора за покупко-продажба: Продавачът внася депозит в размер на 1% /един процент/ от общата стойност на борсовия договор без ДДС.
23. За неизпълнение на задължения по договора неустойката е 1% /един процент/ от стойността на неизпълнението без ДДС.
24. Документация на стоката: Сертификат за калорийността на доставения природен газ /метан/ - компресиран, Приемо-предавателен протокол и фактура.
 

URL: https://app.eop.bg/today/356679

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД