Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5358857

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 750000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР ДП

Уникален номер на поръчката: 04666-2023-0012

Предметът на настоящата поръчка обхваща доставка на горива за зареждане на моторни превозни средства, посочени от ДП “Български спортен тотализатор”, посредством зареждане на бензиностанции на Продавача на територията на страната, чрез система за зареждане при условията на безналично плащане с разплащателни карти.
Прогнозното количество на горивата за автомобилите, разпределено по видове гориво е както следва:

Дизелово гориво /Б7/ - до 100 000 литра;
Автомобилен бензин А95Н - до  200 000  литра.

Количествата и разпределението по видове са изчислени на база минал период и са ориентировъчни, като ще се определят в зависимост от конкретната необходимост на ДП БСТ за срок от 24 месеца. Купувачът има право да увеличава или намалява количествата в срока на договора в зависимост от нуждите си, както и да закупува бензин с по-високо октаново число и дизелово гориво с добавки. Продавачите приемат, че няма да имат претенции в случай, че обемът на сделката не бъде изпълнен изцяло или бъде надвишен.
В тези случай, Купувачът не дължи обезщетения или неустойка на Продавача.

Горивата следва да отговарят на съответните изисквания на Закона за възобновяемите и алтернативните енергийни източници и биогоривата и на Наредбата за изискванията за качество на течните горива, условията, реда и начина на техния контрол.
Доставяните автомобилни бензини трябва да отговарят на изискванията за качество съгласно Приложение № 1 към чл. 6, т. 1 от Наредба за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол“ (Обн. ДВ. бр. 66 от 25 юли 2003 г.), с последни влезли в сила изменения и допълнения, изискванията на Закона за енергията от възобновяеми източници (Обн. ДВ. бр. 35 от 3 май 2011 г.), Закона за чистотата на атмосферния въздух (Обн. ДВ. бр. 45 от 28 май 1996 г.), както и на всички други приложими изисквания на действащата нормативна уредба в България
Доставяните дизелови горива трябва да отговарят на изискванията за качество съгласно Приложение № 2 към чл. 6, т. 1 от Наредба за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол“ (Обн. ДВ. бр. 66 от 25 юли 2003 г.), с последни влезли в сила изменения и допълнения, изискванията на Закона за енергията от възобновяеми източници (Обн. ДВ. бр. 35 от 3 май 2011 г.), Закона за чистотата на атмосферния въздух (Обн. ДВ. бр. 45 от 28 май 1996 г.), както и на всички други приложими изисквания на действащата нормативна уредба в България.

URL: https://app.eop.bg/today/344499

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД