Избор на доставчик на 54 (петдесет и четири) броя двулицеви матраци с непромокаеми протектори

Обявлението е в архива.
5957106

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 12.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ДОСТАВЧИК НА 54 БРОЯ ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ С НЕПРОМОКАЕМИ ПРОТЕКТОРИ КЪМ ТЯХ, ЗА НУЖДИТЕ НА ПС АДИС, К. К. „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“

АДИС ЕООД, на основане Заповед № А-З-51/08.04.204г. на Управителя, открива процедура за избор на доставчик на 54 (петдесет и четири) броя двулицеви матраци с непромокаеми протектори към тях, за нуждите на ПС АДИС, к. к. „Златни Пясъци“, със следните характеристики:

45 броя двулицеви матраци с ядро от полиуретанова пяна с размер 82/190 см, височина от 18 см до 19 см, среднотвърд и минимум 5 г. гаранция;
9 броя двулицеви матраци с ядро от полиуретанова пяна с размер 90/190 см, височина от 18 см до 19 см, среднотвърд и минимум 5 г. гаранция.
45 броя непромокаеми протектори, тип ластичен чаршаф за матрак с размер 82/190 см и височина от 18 см до 19 см;
9 броя непромокаеми протектори, тип ластичен чаршаф за матрак с размер 90/190 см и височина от 18 см до 19 см.
Срок за изпълнение на доставката: до 25 работни дни от възлагане на поръчката.

Място на доставка: ПС АДИС, к. к. „Златни Пясъци“.

Изисквания към кандидатите: Кандидатите следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, за което посочват Единен идентификационен код (ЕИК). Юридически лица или еднолични търговци, които не са регистрирани или пререгистрирани по Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел – не се допускат до участие.

Критерий за оценка на офертите – икономически най-изгодна оферта като комисията се ръководи от следните критерии: цена, начин и срок на доставка, начин на плащане, гаранция и допълнителни бонуси.

Начин и срок за подаване на офертите: Офертите се подават до 17:00ч. на 12.04.2024 г. в Деловодството на АДИС ЕООД на адрес: гр. София, ул. „Велико Търново“ № 27 или на електронния адрес: delovodstvo@adis.bg, като задължително се посочват наименованието на кандидата, ЕИК, адрес за кореспонденция, телефон за контакти и процедурата, за която кандидатства. Ако кандидатът изпраща заявлението чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на заявлението е за сметка на кандидата.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от 4 броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17:00 часа на 18.04.2024 г.

Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 19.04.2024 г. от 11:00 часа, на която дата да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подписват от законния представител на кандидата или упълномощен от него представител. Към офертите се прилага удостоверение за актуално състояние от ТРРЮЛНЦ или се посочва ЕИК.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД