Избор на изпълнител на строително-монтажни работи (СМР)

Обявлението е в архива.
5963785

Публикувана на: 12.04.2024

Краен срок: 19.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

Покана за участие в тръжна процедура: Избор на изпълнител за СМР на 2 обекта

Брезник Минералс ЕООД Ви кани да вземете участие в тръжна процедура за избор на изпълнител на строително-монтажни работи (СМР) за следните обекти:

ОБЕКТ 1: „Буферен резервоар за надбалансови водни количества“

ОБЕКТ 2: „Насипищно стопанство - съоръжения за минни отпадъци - насипища за незамърсени почви и скална маса, насипище за строителни отпадъци“ - Част Хидротехнически съоръжения

В случай, че поканата представлява интерес за Вас, очакваме да заявите писмено Вашето желание за участие на електронна поща: office@asarel-investment.com не по-късно от 18.00 часа на 19.04.2024 г. 

Краен срок за извършване на огледи на място: не по-късно от 23.04.2024 г.

Краен срок за подаване на оферти: не по-късно от 18.00 часа на 29.04.2024 г.

Краен срок за задаване на въпроси: не по-късно от 18.00 часа на 25.04.2024 г.

Моля изрично да посочите и-мейл адрес, на който искате да Ви бъде изпратена тръжната документация. 

След получаването на заявката за участие, ще Ви изпратим всички изисквания на Възложителя към офертата – техническото задание заедно с приложенията към него. Получаването на инвестиционните проекти в електронен формат (на CD) ще става при извършването на огледи на строителните площадки и подписване на декларации за конфиденциалност. 

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако възникнат въпроси относно тръжната процедура.

 

С подаването на документите всеки кандидат гарантира, че е спазил стриктно изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни при подготовката на предложението, с което кандидатства, и че физическите лица, чиито лични данни са включени в приложената документация, са надлежно информирани и/или са се съгласили относно обема, начина и целите на обработване и разкриване на техните лични данни, както и относно техните права съгласно Общия европейски регламент за защита на личните данни.

Дружеството ще обработва споделените лични данни за целите на избор на доставчик при съблюдаване изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД