Избор на оценители на недвижими имоти

Обявлението е в архива.
5976856

Публикувана на: 17.04.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

П О К А Н А

На основание чл.56а, ал. 4, т. 2 от Правилника за прилагане на закона за собствеността и ползването на земеделските земи, Областна дирекция „Земеделие” – Смолян, организира избор на оценители на недвижими имоти, вписани в регистъра на независимите оценители и притежаващи сертификат за оценителска правоспособност на недвижими имоти за изготвяне на пазарна оценка за продажба на имот, частна държавна собственост в бившите стопански дворове по реда на чл. 27, ал. 6 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗСПЗЗ),


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Областна дирекция „Земеделие” – гр. Смолян, кани оценители на недвижими имоти вписани в Регистъра на независимите оценители и притежаващи сертификат за оценителска правоспособност на недвижими имоти, да предоставят на адрес: гр. Смолян, бул. „България” № 14, Център за административно обслужване – ОД „Земеделие“ – Смолян, до 17.00 ч. на 23.04.2024 г. включително, оферти за изготвяне на пазарни оценки за продажба на имоти, частна държавна собственост в бившите стопански дворове по реда на чл. 27, ал. 6  ЗСПЗЗ, както и чл. 53 от ППЗОЗЗ.

Към офертата да се приложат:
Сертификат за оценителска правоспособност на недвижими имоти, издаден от Камарата на независимите оценители;
Използвани подходи и методи за определяне стойността на земята;
Ценова оферта за изготвяне на 1 брой оценка на имот;
Ценова оферта за актуализация  на изготвена оценка;
Срок за изготвяне на оценката.

Критерии за избор на изпълнител ще бъдат ”икономически най-изгодната оферта” съответно с 50 % тежест при подбора на оферти, „подходи и методи за определяне стойността на земята“ – 30 % и „срок на изготвяне“ – 20 %.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД