Изготвяне на инвестиционен проект в работна фаза за строеж

Обявлението е в архива.
5339998

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 30.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info
ИЗГОТВЯНЕ НА ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ В РАБОТНА ФАЗА ЗА СТРОЕЖ: „ХВОСТОХРАНИЛИЩЕ, КОНТАКТЕН ВОДОЕМ, НАСИПИЩА ЗА НЕЗАМЪРСЕНИ ПОЧВИ И ПРИЛЕЖАЩА ИНФРАСТРУКТУРА“

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В ТРЪЖНА ПРОЦЕДУРА

 

                                     УВАЖАЕМИ ГОСПОЖО/ГОСПОДИНЕ,

                                    Брезник Минералс ЕООД – гр. София, в качеството си на Възложител Ви кани да вземете участие в тръжна процедура за:

Изготвяне на инвестиционен проект в работна фаза за строеж: „Хвостохранилище, контактен водоем, насипища за незамърсени почви и прилежаща инфраструктура“ с местонахождение: „УПИ V – „За производствени, складови дейности и техническа инфраструктура“, кв. 129 от РП на гр. Брезник, общ. Брезник, обл. Перник“

        В случай, че поканата представлява интерес за Вас, очакваме да заявите писмено Вашето желание за участие на електронна поща: office@asarel-investment.com не по-късно от 18.00 часа на 30.11.2023г. Моля изрично да посочите имейл адрес, на който искате да Ви бъде изпратена тръжната документация.

        Краен срок за извършване на огледи на място не по-късно от 11.12.2023 г.

       Краен срок за подаване на оферти не по-късно от 18.00 часа на 12.01.2024 г.

       Краен срок за задаване на въпроси не по-късно от 18.00 часа на 18.12.2023 г.

След получаването на заявката Ви за участие, ще Ви изпратим изискванията на Възложителя към офертата – техническото задание заедно с приложенията към него. Получаването на останалите изходни данни в електронен формат ще става при извършването на огледи на строителните площадки и подписване на декларации за конфиденциалност.

      Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако възникнат въпроси относно тръжната процедура.

Лице за контакт:

     Ирина Новкова – офис мениджър, тел. 02 808 25 10, e-mail: office@asarel-investment.com

Надяваме се на бъдещи ползотворни контакти.

С подаването на документите всеки кандидат гарантира, че е спазил стриктно изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни при подготовката на предложението, с коeто кандидатства, и че физическите лица, чиито лични данни са включени в приложената документация, са надлежно информирани и/или са се съгласили относно обема, начина и целите на обработване и разкриване на техните лични данни, както и относно техните права съгласно Общия европейски регламент за защита на личните данни.

Дружеството ще обработва споделените лични данни за целите на избор на доставчик при съблюдаване изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни.

Таг: проектиране

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД