Изграждане на фотоволтаична централа

Обявлението е в архива.
5808122

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 53805.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
ЗС Ивайло Руменов Василев
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
Булстат за свободни професии (ЕГН)
Номер
8002085280
Предмет на предвидената процедура
Изграждане на фотоволтаична централа
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
53 805.00
Дата на обявление
19.03.2024
Крайна дата за подаване на оферти
27.03.2024
Описание
Изборът на изпълнител на дейност по Изграждане на фотоволтаична централа ще се осъществи по реда определен с постановление ПМС № 160 от 01.07.2016 г. за определянето на правилата за разглеждане и оценяване на оферти и сключването на договорите в процедура за избор с публична покана от бенефициенти на безвъзмездна финансова помощ от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Определянето на изпълнител ще се извършва чрез избор с публична покана със следния предмет на процедура: Изграждане на фотоволтаична централа
Избор с публична покана е процедура, при която право да подават оферти имат всички заинтересовани лица.
Публичната покана съдържа данни за: бенефициента -наименование, телефон, факс, адрес за кореспонденция и лице за контакт; обекта на процедурата за определяне на изпълнител; описанието на предмета на процедурата, количеството или обем; изискванията за изпълнение на доставката ; техническите спецификации; изискванията към кандидатите; проекта на договор; критерият за възлагане ; място, дата и час, до който могат да се подават оферти. Срокът за публичния достъп до поканата няма да бъде по-кратък от 7 дни.
Всички заинтересовани лица подават оферти, които съдържат данни за кандидата; предложение за изпълнение ; ценово предложение за всяка позиция поотделно; срок на валидност; подизпълнителите, които ще участват при изпълнението на поръчката, и дела на тяхното участие, ако кандидатът предвижда подизпълнители.

Прикачени документи

ТРЪЖНА ПРОЦЕДУРА .rar Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД