НОВ И НЕУПОТРЕБЯВАН ЛЕКОТОВАРЕН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Обявлението е в архива.
6218708

Публикувана на: 22.07.2024

Краен срок: 31.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД,  на основание Решение № 115/19.07.2024г. на Управителя, открива процедура за избор на ДОСТАВЧИК, въз основа на не по-малко от четири оферти, за „Доставка на нов и неупотребяван лекотоварен електрически автомобил за нуждите на АДИС ЕООД“ със следните параметри:

Двигател: електрически

Мощност: над 130 к.с.

Тип купе: ван

Брой врати: 5

Брой места за сядане: 6+1

Задвижване: предно

Скоростна кутия: автоматична

Батерия: не по-малка от 45 kWh

Бордно зарядно: 11 kW трифазно

Ниво на безопасност – не по-малко от следните три параметри: 1. Система против блокиране на колелата (ABS); 2. Система за подпомагане при потегляне по наклон (Hill Assist); 3. Минимум 6 (шест) въздушни възглавници; 4. Автоматично заключване на вратите при потегляне на автомобила; 5. Преден парктроник; 6. Заден парктроник; 7. Активна система за следене на пътната лента; 8. Система за автоматично аварийно спиране.

Ниво на оборудване – над базисното за съответната серия автомобил

Срок на доставка: до 90 календарни дни

Възможност за ползване на данъчен кредит: да

Гаранционен срок: минимум 5 години или 100 000 км. като всички разходи по отстраняването на гаранционните проблеми, ремонти или замяна на дефектирали части по време на гаранционния срок, както и транспортиране на МПС-то до оторизирания сервиз са за сметка на Доставчика.

Автомобилът трябва да е минимум окомплектован с:

  • Обезопасителен триъгълник, аптечка, пожарогасител, съгласно изискванията на Закона за движение по пътищата;
  • Резервна гума или съпътстващ резервен комплект и инструменти за смяна на гума;
  • С извършен предпродажбен сервиз;
  • Заредени с всички необходими за експлоатацията им течности и материали.
  • При доставка на автомобила трябва да бъдат предоставени следните съпътстващи документи:

  • Гаранционна и сервизна книжка, паспорти или други документи от производителя, съдържащи технически данни и характеристики;
  • Инструкция за експлоатация.
  • Изисквания към кандидатите:

    Участниците следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Всеки от участниците следва да е оторизиран от производителя на предлагания автомобил или от негов официален представител за Република България за продажба и сервиз на територията на Република България и/или Европейския съюз.

                Критерий за оценка на предложенията – най-изгодна оферта, изчислена като комплексна оценка, съгласно посочените показатели, относителната им тежест и методика за определяне на оценката на всеки показател:

    П.1 – крайна цена – с 70 % тежест на критерия;

    П.2 – срок на доставка (календарни дни) – с 15 % тежест на критерия;

    П.3 – ниво на безопасност – с 5 % тежест на критерия;

    П.4 – капацитет на батерията – с 5 % тежест на критерия;

    П.5 – гаранционен срок – с 5 % тежест на критерия.

    Начин и срок на подаване на офертите: в деловодството на АДИС ЕООД всеки работен ден от 9,00 до 17,00 часа в запечатан непрозрачен плик. Върху плика кандидатите посочват наименование (фирма), адрес за кореспонденция и телефон за връзка, процедурата, за която се подават. В офертата се посочва ЕИК на кандидата. Ако кандидатът изпраща офертата си чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на офертата също е за негова сметка.

    Краен срок за подаване на офертите: до 17,00 часа на 31.07.2024 г. В случай, че в определения срок са подадени по-малко от 4 оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на офертите се удължава до 17,00 часа на 06.08.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 07.08.2024 г. от 10,00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД