Обявление за възложена поръчка

Обявлението е в архива.
5943572

Публикувана на: 04.04.2024

Краен срок: 04.05.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Възложителят възлага, а Изпълнителят се съгласява при условията на настоящия договор да ИЗВЪРШИ услуги за закупуване на рекламно време (медия планиране, медия закупуване, управление, мониторинг и отчет) за излъчване на телевизионна кампания на Възложителя чрез 30 сек. рекламни клипове и/или участия в ТВ ефир.
Телевизионната кампания се провежда във връзка с популяризиране на резултатите от изпълнението на проект BG05M20P001-2.016-0008 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие към пазара на труда в ТЕХнически университет - София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)", финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж”
  Условията на кампанията, в това число излъчващи медии, брой излъчвания, часови диапазон на излъчване и периоди на излъчване се посочват в Приложение 1 към НАСТОЯЩИЯ договор (медиен план).
  Рекламните клипове, обект на настоящия договор, се предоставят от Възложителя на Изпълнителя в срок най-късно до пет работни дни преди началото на излъчването в съответната телевизия, във формат годен за телевизионно излъчване.
 

URL: https://app.eop.bg/today/374580

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД