Открита процедура

Обявлението е в архива.
5345141

Публикувана на: 27.11.2023

Краен срок: 02.01.2024

Прогнозна стойност: 1083878.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00178-2023-0037

Откритата процедура е за периодични доставки, по предварителни писмени заявки на Възложителя, на дезинфектанти, миещи почистващи препарати и консумативи за централна стерилизация  за нуждите на „УМБАЛ – Д-р Георги Странски” ЕАД – Плевен, с цел избор на доставчик по посочените обособени позиции и сключване на договор за доставка, при условията и по реда на Закона за обществените поръчки, и съгласно условията на документацията за участие.
Обектът на обществената поръчка, включва 22 (двадесет и две) обособени позиции с включени артикули, видни в Техническа спецификация – Приложение № 1 към настоящата документация.
Дезинфектантите, миещите препарати и консумативите за централна стерилизация, обект на обществената поръчка, по отделните  обособени позиции, са описани подробно по вид, количество и единица мярка в Техническа спецификация – Приложение № 1 към документацията.
За обособени позиции, които съдържат повече от един артикул, се изисква участниците да оферират пълната гама продукти, включени в съответните обособени позиции. Неоферирането на някои  от артикулите, включени в обособени позиции е основание за отстраняване от участие за съответната обособени позиция.
Оферираните продукти трябва да отговарят на данните от образеца на техническа и ценова оферта, по съответните обособени позиции.
Оценяването и класирането на участниците се извършва въз основа на критерий: „Най-ниска цена”. Участниците се класират съгласно общата стойност за всяка обособени позиция.

 

URL: https://app.eop.bg/today/341825

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД