Открита процедура

Обявлението е в архива.
5528877

Публикувана на: 13.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 85000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00594-2024-0005

Абонаментно и сервизно обслужване на медицинска апаратура производство на Dräger с включени резервни части. 
-Профилактичните комплекти и резервни части, подлежащи на периодична подмяна, според предписанията на производителя, са включени в абонаментната цена (съгласно профилактичния план за съответния апарат – Приложение към Техническата спецификация).

-Резервните части, които са необходими за извършване на ремонти на абонираната апаратура са включени в цената на абонаментния договор. Те ще бъдат влагани при ремонти по предписание на сервизните специалистислед извършена диагностика по заявка от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ или по време на профилактика, или инспекция на апаратурата, без да се налага допълнително заплащане от страна наВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
-Разходите за диагностики, ремонти, инспекции, профилактики и обучения на новопостъпил персонал или други посещения заявени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, които са свързани с предоставяната сервизна услуга,са включени в абонаментната цена.
-Гаранционният срок на вложените резервни части е 12 месеца, освен ако производителя не е дал друг срок, а на ремонтиран възел или детайл - 6 месеца от датата на връщането му на клиента след извършен ремонт.
-Планираните дейностиза една календарна година са една инспекция и една профилактика с влагане на профилактични части и комплекти.След извършването им се предоставят протоколи на клиента.
-Непланираните дейности като диагностики, ремонти, обучения и други посещения се провеждат при настъпила необходимост или заявка, без ограничение на броя на заявките от страна на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
-Участникът следва да предостави декларация от производителя или удостоверение от производителя или друг документ от производителя, в който се потвърждава, че разполага и има достъп с потребителско име и парола до специализиран сервизен модул ServiceConnectDesktop, който се ползва за: * диагностика и тест на апаратурата
* достъп до последните валидирани версии на софтуера за апаратите * извличане на рапорти за състоянието на апаратите * достъп до сервизни режими и анализ на параметри в реално време * конзола за инсталиране на софтуера на апаратите * каталог на нови резервни части * достъп до последни версии на сервизната документация.

 

URL: https://app.eop.bg/today/358800

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД