Открита процедура

Обявлението е в архива.
5699787

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 28.03.2024

Прогнозна стойност: 21987.60 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2024-0002

Предметът  на настоящата обществена поръчка е: „Приготвяне и доставка на храна (кетъринг) по заявка и предварително зададено меню, съгласно определен рецептурник за нуждите на Дневен център за стари хора, гр. Хисаря, община Хисаря”
Предоставянето на услугата включва приготвяне и доставка ежедневно в работните дни (пет дни на седмична база) на топъл обяд за нуждите на потребителите на Дневен център за стари хора – гр. Хисаря, съгласно техническата спецификация за обществената поръчка, приложена към  документацията.
Участникът, избран за изпълнител следва да приготвя и доставя ежедневно в работните дни (пет дни на седмична база) топъл обяд за нуждите средно на  
30 човека - потребители на Дневен център за стари хора – гр. Хисаря.  Данните са към датата на публикуване на настоящата обществена поръчка и подлежат на промяна в хода на изпълнение на поръчката.
Един храноден включва: еднократно хранене обяд - супа, основно ястие и хляб, като грамажите са съобразени със съответната рецепта (
супа – 300 грама; основно ястие –300 грама, бял хляб – 2 филии).
Място на изпълнение: Дневен център за стари хора, гр. Хисаря, находящ се на следния адрес: гр. Хисаря, ул. „Димитър Благоев“ №9
Договорът за обществена поръчка ще бъде сключен с определения за изпълнител участник за срок на действие 1 (една) година или до достигане на максимално допустимата стойност на Договора, което от двете събития настъпи първо.
Изпълнението на услугата ще се осъществява в съответствие с техническата спецификация за обществената поръчка и образците на техническо и ценово предложение – неразделна част от документацията. Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно проекта на договор за обществена поръчка – неразделна част от документацията.

URL: https://app.eop.bg/today/363363

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД