Открита процедура

Обявлението е в архива.
6007222

Публикувана на: 02.05.2024

Краен срок: 10.06.2024

Прогнозна стойност: 2596000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Министерство на отбраната

Уникален номер на поръчката: 00164-2024-0008

Доставка на 44 бр. леки автомобила с нормална проходимост с технически допустима максимална маса до 3.5 т. включително (клас D), за нуждите на военните формирования от Българската армия.
Автомобилите следва да са нови, неупотребявани и произведени до 12 месеца преди датата на доставка; да отговарят на изискванията на Закона за движение по пътищата и Наредба № 60 от 24.04.2009 г. за одобряване типа на нови моторни превозни средства и техните ремаркета.
Предметът на обществената поръчка включва още:
1. Пълна гаранционна поддръжка на автомобилите в гаранционния срок, която включва отстраняване със свои сили и средства на всички повреди, и/или несъответствия на автомобилите, съответно подмяна на дефектирали части и/или компоненти с нови, съгласно гаранционните условия на производителя.
2. Пълно гаранционното (сервизно) обслужване на автомобилите в рамките на гаранционния срок, съгласно гаранционните условия на производителя. Пълното гаранционно (сервизно) обслужване (различно от отстраняването на недостатъци по време на гаранционния срок) включва смяна на масла, филтри, спирачна и охлаждаща течност, както и всички други необходими дейности по гаранционно обслужване, съобразно изискванията, спецификациите и инструкциите на производителя.
С избрания за изпълнител, участник в обществената поръчка, ще бъде сключен договор, съгласно реда и условията на чл.114 от Закона за обществените поръчки (ЗОП).

URL: https://app.eop.bg/today/363749

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД