Открита процедура

Обявлението е в архива.
5927232

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 6187971.60 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01667-2024-0003

Обществената поръчка включва периодично повтарящи се доставки на медицински консумативи по 46 обособени позиции, съгласно приложената Техническа спецификация (Приложение № 1), с цел избор на изпълнител/и и сключване на договор/и при най-благоприятни, за СБАЛХЗ ЕАД, условия.
Обществената поръчка е разделена на 46 обособени позиции, някои от тях съдържат подпозиции. Възложителят  допуска представяне на оферта за една или повече отобособени позиции, включени в предмета на обществената поръчка, както и за всички и не поставя ограничение на броят на позициите, които ще възложи на един изпълнител.
В техническата спецификация са посочени медицинските консумативи с подробно описани технически характеристики, прогнозно количество и прогнозна стойност за всяка позиция. Посочените в Техническата спецификация количества медицински консумативи по обособени позиции са прогнозни, като Възложителят не е задължен да заявява цялото прогнозно количество по обществената поръчка. Възложителят си запазва правото да не заявява даден консуматив или цялото количество от даден консуматив, а да прави заявки по видове и количества съобразно своите нужди. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата прием на пациенти и прогнозата на СБАЛХЗ ЕАД за необходимите на лечебното заведение медицински консумативи за три години.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370828

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД