Открита процедура

Обявлението е в архива.
5866305

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: 550000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛЕВЕН

Уникален номер на поръчката: 00226-2024-0013

“Обществен превоз на пътници по автобусни линии от междуобластна, областна и общинска транспортни схеми, по утвърдени маршрутни разписания от квотата на Община Плевен", по следните позиции:
Позиция №1: „Плевен - Славяново“, „Плевен - Къртожабене“
Позиция №2:  „Плевен -Тетевен“, „Плевен - Рибен“   
Изпълнението на предмета на обществената поръчка следва да се осъществява в пълно съответствие с маршрутите и маршрутните разписания по автобусните линии от междуобластна, областна и Общинската  транспортни схеми, подробно описани по маршрути и времево разпределение в Раздел II на Техническата спецификация.
Общия пробег за срока на договора по посочените автобусни линии е 1 286 730 км.
Срокът за изпълнение на договора по всяка позиция е 60 месеца.

Плащането се осъществява чрез компенсиране съгласно Наредба за условията и реда за предоставяне на средства за компенсиране на намалените приходи от прилагането на цени за обществени пътнически превози по автомобилния транспорт, предвидени в нормативните актове за определени категории пътници, за субсидиране на обществени пътнически превози по нерентабилни автобусни линии във вътрешноградския транспорт и транспорта в планински и други райони и за издаване на превозни документи за извършване на превозите.
Срещу извършената транспортна услуга се предвижда изпълнителят да получава средства за:
 - Компенсиране на превозвача за намалени приходи от прилагането на ценови облекчения за обществени пътнически превози по автомобилния транспорт, предвидени в нормативни актове за определени категория пътници за извършения от тях превоз, съгласно Наредбата, приета с ПМС №163/29.06.2015 година. Средствата за компенсиране на пътуванията с ценови облекчения се предоставят до размера, определен в държавния бюджет за тази цел, при спазване на приоритетите за разходване на бюджетните средства, определени със Закона за държавния бюджет за съответната година.
Изплащането на компенсации се извършва ежемесечно по банков път, след получаване на средства от Централния бюджет и представяне на необходимите справки от Изпълнителя, съгласно Наредбата, приета с ПМС № 163/29.06.2015 година.

 

URL: https://app.eop.bg/today/365859

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД