Открита процедура

Обявлението е в архива.
5286739

Публикувана на: 31.10.2023

Краен срок: 29.11.2023

Прогнозна стойност: 130000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Многопрофилна болница за активно лечение " Лозенец " ЕАД

Уникален номер на поръчката: 05947-2023-0039

Предметът на настоящата обществена поръчка e „Доставка чрез финансов лизинг на 2/два/ броя електрически автомобили за нуждите на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД:
както и извършване на действията по регистрация на автомобилите, застраховане на автомобилите със застраховки Пълно „Автокаско“ и „Гражданска отговорност“, годишен данък МПС и годишни винетни стикери за автомобилите за срока на лизинга.
Цел на обществената поръчка е да бъде определен изпълнител и да се сключи договор с който да извърши доставка на 2 /два/ броя електрически автомобили до МБАЛ „Лозенец“ ЕАД, като автомобилите следва да отговарят на техническата спецификация и изискванията на Възложителя. Доставените МПС трябва да съответстват напълно на техническите и експлоатационни характеристики, посочени в Техническата спецификация, и да отговарят на всички стандарти и документи, касаещи качеството, екологията и безопасността, валидни в страните от Европейския съюз.
 

URL: https://app.eop.bg/today/339175

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД