Открита процедура

Обявлението е в архива.
5344994

Публикувана на: 27.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 24000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО-БОРИНО"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0498

Изпълнението   на  поръчката   включва   доставката   на  канцеларските  материали, оборудване и принадлежности, вкл. рекламни материали франко адреса на Възложителя, а именно: с. Борино, ул. „Родопи” №20, ПК 4824, общ. Борино, обл. Смолян, Административна сграда на ТПДГС – Борино“.
Прогнозните  видове материали,   без   възложителят   да   се   ангажира   с   тяхното усвояване, са посочени в Техническата спецификация към документацията за участие в поръчката. Възложителят няма задължение за цялостно усвояване на посочените видове артикули, както и може да заявява артикули извън номенклатурата в рамките на общата стойност по сключения договор и не повече от  24 000,00 лв. без ДДС.
Доставки по поръчката ще се извършват до изчерпване на сумата или изтичане срока на договора, което от двете събития настъпи първо. Доставените материали, оборудване и принадлежности следва да са оригинални и фабрично нови, както и с необходимото качество, съгласно изискванията на Възложителя и действащите в РБългария стандарти.
Включените в предмета на поръчката артикули са извън списъка по чл.12, ал.1, т.1 от ЗОП (тези по списъка са обособени в самостоятелна обществена поръчка, съгласно разпоредбата на чл.80, ал.1 от ППЗОП, която ще бъде обявена едновременно с настоящата).

URL: https://app.eop.bg/today/344449

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД