Открита процедура

Обявлението е в архива.
5811738

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 331293.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00640-2024-0023

Обособена позиция №1: „Доставка на Машина за сплайсване на оптични влакна, едномодови, многомодови и със запазване на поляризацията за fs-влакнести лазери"
Обособена позиция №2: „Доставка на Модули и компоненти за асемблиране на фемтосекунден лазерен  усилвател с енергия >2mJ @ 1040 нм работещ в 1-2 кХц позволяващ електронна синхронизация с втори усилвател с регулирано закъснение между техните импулси”
Обособена позиция №3: „Доставка на Нано-позиционери за контрол на фазата и на параметрите на фемтосекундни лазерни импулси вкл. драйвер-контролер за нано-позиционери”, възлага се по реда на чл. 21, ал. 6 от ЗОП.

Обособена позиция №4: „Доставка на миниатюрни пиезо-актуатори“ , възлага се по реда на чл. 21, ал. 6 от ЗОП
Обособена позиция №5: „Доставка на Автоматизирана система за активна стабилизация на фазата между два фс-резонатора за получаване на дългосрочна времева стабилност под 50 фс”, възлага се по реда на чл. 21, ал. 6 от ЗОП.


Подробно описание на изискванията към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРИТЕ, предмет на поръчката, количествата и стойностите се съдържа в част II. „ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА“ от документацията.
3.2. Изпълнението на поръчката по обособена позиция 1, включва 2 етапа.
Етапите по изпълнението на поръчката са следните:
1)           Доставка на апаратурата в сградата на Физически факултет (ФзФ) на СУ “Св. Климент Охридски”.
2)           Обучение на специалист на възложителя за управление на апаратурата, проведено от квалифициран персонал на участника.
Приключването на доставката и обучението на специалист на апаратурата ще се удостовери с подписване на приемо-предавателен протокол от надлежни представители на изпълнителя и възложителя.
Важно: Сроковете по изпълнението на етапите следва да бъдат съобразени с общия срок за изпълнение на поръчката, който не може да бъде по-дълъг от 80 дни, считано от датата на подписване на договора от двете страни и регистрирането му в деловодната система на Възложителя.
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 80 календарни дни, считано от датата на подписване на договора от двете страни и регистрирането му в деловодната система на Възложителя.



 

URL: https://app.eop.bg/today/364189

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД