Открита процедура

Обявлението е в архива.
5272131

Публикувана на: 09.10.2023

Краен срок: 06.11.2023

Прогнозна стойност: 6400000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРИСТАНИЩНА ИНФРАСТРУКТУРА ДП

Уникален номер на поръчката: 01158-2023-0053

      Проектното решение включва изпълнение на сондажни изливни пилоти с диаметър ø900 mm през 3,0 m, разположени в пилотен ред отпред и зад съществуващата кейова стена и образуващи рамкова конструкция с изливни пилоти с диаметър ø900 mm зад старата стена.             
Пилотите пред старата стена са с дължина 8,0 m; по задния пилотен ред – 15,60 m до дълбочина -15,98 m. Пилотният ростверк е непрекъсната греда на 8 опори с дължина 23,90 m.
Предвижда се монтаж на стоманени колони от профил IPN 340, стъпващи в пилотите, които достигат по височина до надстройката (приблизително до ВН).
      Над нивото на заскалявката ще бъде изпълнена стоманобетонова конструкция по комбиниран способ с използване на сглобяеми стоманобетонови елементи при акваторията и монолитно запълнено с бетон пространство между старата стена и сглобяемите елементи.
      При горния край на стоманената колона ще бъде монтирано анкерно устройство – комплект от производител, състоящ се от 2 бр. носещи елементи (щанги), свързващи гайки и става, позволяваща вертикални и ъглови деформации. Избран е анкер с код ASDO 355 M64/48, с диаметър на щангите 48 mm, с носимоспособност на границата на провлачване на стоманата - 642 kN. Възможна е замяната му с друг анкер с подобни качества – съгласувано с проектанта и Възложителя.
       Анкерът ще свързва вертикалната носеща конструкция (стоманените колони) пред старата кейова стена с пилотния ростверк на задния пилотен ред.
       Предвижда се демонтаж на съществуващата надстройка и изпълнение на нова стоманобетонова надстройка на стената.
       Демонтира се подкрановия релсов път. Предвижда се разкъртване, а в последствие и възстановяване на асфалтобетоновата настилка.
       Обектът представлява строеж  втора група, първа категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т.1 б. „ж” от ЗУТ.
       Изпълнителят по обекта на поръчката ще има ангажименти, произтичащи от ЗУТ и в съответствие с всички други нормативни актове, регламентиращи особеностите и задълженията в дейността му с оглед спецификата на строителството при реализацията на проекта.
         Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Техническата спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/306247

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД