Открита процедура

Обявлението е в архива.
5927555

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 1500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ

Уникален номер на поръчката: 00601-2024-0008

Предмет на настоящата поръчка е избор на изпълнител за сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци от населените места от територията на община Долна Митрополия до Регионално депо за БО гр. Плевен.
Обект на поръчката е „предоставяне на услуги” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП, като избраният за изпълнител на обществената поръчка следва да извършва в срока на договора сметосъбирането и сметоизвозването от 16-те населени места от територията на общината до Регионалното депо – гр. Плевен.
За извършване на дейността, предмет на обществената поръчка, избраният изпълнител трябва да разполага с минимален брой съдове, като техния вид и брой по населени места,както и предвидената честота на обслужването им за всяко населено място подробно описани в документацията към настоящата обществена поръчка.
Обхватът, основните параметри и условията, при които ще се изпълняват дейностите, включени в обхвата на обществената поръчка, са подробно описани в Техническата спецификация (ТС), неразделна част от Документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/372410

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД