Открита процедура

Обявлението е в архива.
5936990

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 7400000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "АКАД. Л.ЧАКАЛОВ"

Уникален номер на поръчката: 05846-2024-0002

Изпълнението на обществената поръчка включва изпълнение на два етапа, които следва да бъдат изпълнени успоредно:
ЕТАП 1: Изграждане на нов учебен корпус на 4-ри етажа, необходим за преминаване на едносменен режим на обучение в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов “ и
ЕТАП 2: пристрояване на съществуващата сграда за училищно образование на физкултурен салон и многофункционална зала, необходим за преминаване на едносменен режим на обучение в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“

      Изпълнението на ЕТАП 1, включва:
Осигуряване на необходимата инфраструктура за преминаване на едносменен режим на обучение в Национална природо-математическа гимназия (НПМГ), чрез изграждане на нова  сграда за училищно образование за преодоляване на недостига на 24 класни стаи в комбинация с дейности за изграждане на училищна STEM среда. Ще бъде подобрен достъпът на лица с увреждания до и върте в училищната среда. Ще бъде изградена необходимата инфраструктура за спортни, рекреативни дейности и отдих, чрез облагородяване на прилежащото дворно пространство и придобиване на цялостен обновен облик на образователната институция. Изпълнението на ЕТАП 1, включва и издаването на Разрешение за ползване на сградата.

Изпълнението на ЕТАП 2, включва:
Изпълнението на дейността включва пристрояване на физкултурен салон и многофункционална зала, необходими за преминаване на едносменен режим на  обучение.
Съществуващата сграда на НПМГ е разположена в имот между улиците „Бигла“ и „Кричим“. Предвижда се пристроената сграда да е ситуирана в западната част на имота от север, перпендикулярно на съществуващата учебна сграда. Планировъчното решение предвижда на Кота +0.00 изграждане на физкултурен салон с площ 531.3 кв.м. Осигурена е възможност за разполагане на учебно-тренировъчно игрище за баскетбол, включително осигуряване на ивици. Светлата височина под нивото на инсталациите ще бъде равна или по-голяма от 7 метра. Проектната разработка предвижда на Кота – 6.00 да бъде изградена многофункционална зала с 340 места и площ 418.4 кв. м., включително сцена от 60 кв.м. Предвидено е спомагателно помещение. Залата е с естествено осветление, чрез лентовидни прозорци и има допълнителен изход на кота терен през външна стълба.
Транспортният и пешеходен достъп са съгласно налични входове откъм улица „Бигла“. Предвиден е нов вход към двора откъм улица „Кричим“ за достъп на пожарен автомобил. Изпълнението на ЕТАП 2, включва и издаването на Разрешение за ползване на сградата.


За извършването на посочените СМР в ЕТАП 1 и ЕТАП 2 има издадено Разрешение за строеж № 2 от 10.01.2023 г.
 

URL: https://app.eop.bg/today/373413

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД