Открита процедура

Обявлението е в архива.
5294586

Публикувана на: 07.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 150000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "Многопрофилна болница за активно лечение д - р Иван Селимински - Сливен" АД

Уникален номер на поръчката: 00705-2023-0022

Предмет - Закупуване, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация  на употребявана система за обезвреждане на опасен болничен отпадък. Предлаганото оборудване следва да отговаря на минималните изисквания от техническата спецификация на възложителя или да притежава по-добри параметри.  Доставеното оборудване следва да включва всички кабели и принадлежности, необходими за правилната и работа и всичко останало, с което производителят е обявил, че оферираната система се комплектува, както и ръководство за употреба на системата на български език.
Гаранционният срок на доставената система не може да е по-кратък от 6 /шест/ месеца, като този срок започва да тече от датата на извършване на монтаж и въвеждане в експлоатация на доставената система.
Договорът влиза в сила от датата на подписването му. Срокът на договора изтича след изтичането на гаранционния срок на медицинското оборудване, предмет на доставката. В рамките на общия срок на договора изпълнителят е длъжен да изпълни договореното, съгласно предложения от него срок за изпълнение.
Срокът за изпълнение на доставката е предложеният от участника, но следва да е не по-дълъг от 60 /шестдесет/ календарни дни. Този срок започва да тече, считано от датата на влизане в сила на договора.

 

URL: https://app.eop.bg/today/340148

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД