Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798628

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 816666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

Уникален номер на поръчката: 00322-2024-0011

Обект на обществената поръчка по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП е „услуга“.
Предметът на обществената поръчка е: „Техническа подкрепа за набиране на заявления от представители на целевата група за подмяна на топлоуреди, оказване на съдействие на потенциалните крайни получатели на помощта“ по Проект „ЗА ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ В ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ“ № BG16FFPR002-5.001-0018, финансиран по процедура № BG16FFPR002-5.001 „За по-чист въздух“, !“, Приоритет 5 „Въздух“ Програма „Околна среда“ 2021 - 2027 г.”
Целта на поръчката е да се избере изпълнител, който да подпомогне Възложителя в изпълнение на Дейност 3 по проекта включваща: набиране на максимален брой окомплектовани заявления  за подмяна на топлоуреди на твърдо гориво с екологични алтернативи за възможно най-кратък период. Да се гарантира осигуряване на публичност и прозрачност в процеса на набиране на заявления и на  класирането на подалите заявления. Да се улесни процеса на  уведомяването на класираните кандидати и подписването на договори между Община Кърджали и гражданите, крайни получатели на помощта. Да бъдат подготвени  процедури за набиране на заявления от представители на целевата група за подмяна на топлоуреди. Изпълнителите да създадат организация за оказване на съдействие на потенциалните крайни получатели на помощта за попълване и подаване на изискуемите документи.
Те ще провеждат консултации на гражданите и подпомагане на попълване на изискуемите документ като:
- организират срещи с етажните собствености, използващи за отопление дърва или въг¬лища, които няма да се припокриват със срещите, проведени в рамките на изпълнение на комуникационния план на проекта;
- посещение по домовете на заявилите интерес граждани, с цел консултации, включително за избора на най-подходящ топлоуред и заснемане на топлоуреда на твърдо гориво.
За улесняване на  достъпа до заитресованите страни ще се използват и различни комуникационни канали като разкриване на телефонна линия и на подвижни гишета за населените места извън град Кърджали, осъществяване на комуникация по електронна поща и социални мрежи.
В рамките на техническата подкрепа ще се организира и осъществи процеса на сключване на договорите за подмяна на топлоуред на твърдо гориво със собствениците на жилищни обекти, както и изменението на сключени вече договори при необходимост. Като част от този процес е и извършването на проверка за липсата на двойно финансиране и конфликт на интерес, за наличие на режим за държавна помощ и други необходими проверки на заявените от лицата обстоятелства.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368193

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД