Открита процедура

Обявлението е в архива.
5358207

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 28.12.2023

Прогнозна стойност: 962000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА

Уникален номер на поръчката: 01224-2023-0047

Обществената поръчка е за сключване на рамково споразумение и включва следните дейности:
            1. Абонаментно обслужване на Интегрираната информационна система за финансовите пазари и ЗМР (наричана по-долу Системата) в БНБ. Абонаментното обслужване се осъществява съгласно обхват и изисквания, подробно описани в т. 3.1.1., т. 3.1.2. и т. 3.1.3. от „Техническа спецификация за абонаментно обслужване и функционално развитие на Интегрираната информационна система за финансовите пазари и ЗМР (системата) в БНБ“ – Приложение № 1 („Техническата спецификация“ – Приложение № 1) и въз основа на отправено Искане за допълване на оферта.
            2.  Проектиране, разработка и внедряване на изменения и допълнения на Системата (наричани по-нататък алтернативно ,,актуализации на Системата” или „развитие“). Дейностите се осъществяват съгласно основни насоки за развитие на Системата, описани в т. 3.2. от „Техническата спецификация“ – Приложение № 1 и въз основа на отправено Искане за допълване на оферта.    
            Предвижда се общ обем на дейностите по функционално развитие на Системата за целия срок на рамковото споразумение до 6 000 човекочаса.
            3. Гаранционна поддръжка на съответните актуализации на Системата. След изтичане на съответния срок на гаранционна поддръжка, обслужването на съответните актуализации става част от абонаментното обслужване на системата по т. 1. въз основа на уведомление/искане от страна на възложителя.
Обхватът, естеството и начинът на осъществяване на отделните услуги, както и правата и задълженията на страните във връзка с осъществяване на всяка от услугите, ще бъдат определени в съответния/те договор/и, сключен/и въз основа на рамковото споразумение и съобразно офертата на избрания изпълнител относно всеки конкретен договор.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342543

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД