Открита процедура

Обявлението е в архива.
5332718

Публикувана на: 22.11.2023

Краен срок: 18.12.2023

Прогнозна стойност: 2377730.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД

Уникален номер на поръчката: 05948-2023-0084

Предметът на обществената поръчка е:  ,,Обновяване на информационната и комуникационната инфраструктура на Агенция по геодезия, картография и кадастър'' и включва следните обособени позиции:
1. Обособена позиция № 1 с предмет: „Доставка на мрежово оборудване за нуждите на Агенция по геодезия, картография и кадастър;
2. Обособена позиция № 2 с предмет: „Доставка на хардуерно и софтуерно оборудване за анализ на зловреден код, одит и предотвратяване на изтичане на информацията в Агенция по геодезия, картография и кадастър“.
******   *******   *******

В предмета на обществената поръчка по обособена позиция № 1 се включват следните дейности:

1. доставка на мрежово оборудване, хардуер и софтуер, необходими за обновяване на информационната и комуникационната инфраструктура (ИКИ) на Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК) (наричано по-нататък за краткост „оборудването“), подробно описани по вид, количество и технически характеристики в Техническата спецификация по обособена позиция № 1 - Приложение № 1.1.
2. гаранционно обслужване на доставеното по т. 1 оборудване, осигурено в рамките на срока на гаранционно обслужване в съответствие с предписанията на производителя, изискванията на договора за обществена поръчка и приложенията към него.
*******   ******   *******
В предмета на обществената поръчка по обособена позиция № 2 се включват следните дейности:

1. доставка на хардуерно и софтуерно оборудване за анализ на зловреден код, одит и предотвратяване на изтичане на информацията, необходими за обновяване на информационната и комуникационната инфраструктура (ИКИ) на Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК) (наричано по-нататък за краткост „оборудването“), подробно описани по вид, количество и технически характеристики в Техническата спецификация по обособена позиция № 2 - Приложение № 1.2.
2. гаранционно обслужване на доставеното по т. 1 оборудване, осигурено в рамките на срока на гаранционно обслужване в съответствие с предписанията на производителя, изискванията на договора за обществена поръчка и приложенията към него.
Изискванията към изпълнението са подробно описани в Техническите спецификации на Възложителя, относими към съответната обособена позиция.

URL: https://app.eop.bg/today/342072

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД