Открита процедура

Обявлението е в архива.
5339333

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 21.12.2023

Прогнозна стойност: 425800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КАОЛИНОВО

Уникален номер на поръчката: 00969-2023-0020

Предмет на настоящата обществена поръчка е сметосъбиране на смесени битови отпадъци от населените места на територията на община Каолиново и извозването им до сепарираща инсталация находяща се в село Близнаци, община Хитрино, област Шумен, както и един път през зимния и двукратно през летния сезон измиване и дезинфекциране на всички съдове за БО.
Настоящата поръчка касае сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци от следните населени места на територията на Община Каолиново, а именно: с. Браничево, с. Тодор Икономово, с. Климент, с. Наум, с. Тъкач, с. Сини вир, с. Пристое, с. Лятно, с. Долина, с. Лиси връх, с. Дойранци, с. Средковец, с. Гусла, с. Загориче, с. Омарчево, гр. Каолиново, кв. Боймир, кв. Кус.
В гореизброените населени места има 3518 домакинства, като на територията им се намират и заведения, учреждения и административни центрове.

Честота на извозване на съдовете за БО по населени места е както следва:

  • гр. Каолиново – 3 (три) пъти месечно;
  • кв. Кус, кв. Боймир (гр. Каолиново) и населени места на територията на Общината – 2 (два) пъти месечно.

Измиване и дезинфекциране на съдовете за БО се извършва един път през зимния и двукратно през летния сезон.
Съдовете за събиране на БО са собственост на Община Каолиново, която в качеството си на Възложител ги предоставя на Изпълнителя по списък с броя и типа на съдовете за БО по населени места. Поддържането и ремонта на съдовете за БО са за сметка на Възложителя.
Съдовете за БО контейнери тип „Бобър” са с вместимост 1,1 м3 – 233 броя, а кофи тип „Мева” са с вместимост 0,11 м3 и 0,12 м3 – 4071 броя.
Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка е подробно описана в Техническата спецификация, част от  документацията за обществена поръчка!
 

URL: https://app.eop.bg/today/342788

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД