Открита процедура

Обявлението е в архива.
5527234

Публикувана на: 12.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 3251250.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Сдружение

Уникален номер на поръчката: 01035-2024-0001

Предмет на настоящата поръчка е „Разработване на примерни модели за подобряване дейностите по управление на отпадъците от общините в България“. В обхвата на поръчката се включва предоставянето на експертна подкрепа и консултантски услуги на Възложителя при изпълнението на пет взаимно обвързани и последователно изпълнявани основни дейности:
Дейност 1. „Анализ на състоянието“;
Дейност 2. „Разработване на примерни модели за управление на отпадъците“;
Дейност 3. „Популяризиране на примерните модели и иницииране използването им от общините“;
Дейност 4. „Подкрепа за общините, желаещи да приложат примерните модели на своя територия“;
Дейност 5. „Систематизиране на предложения за промени в общинската и национална нормативна уредба в сферата на дейностите по управление на отпадъците“.
Конкретните задачи по всяка от дейностите са подробно описани в техническата спецификация.
Описанието на дейностите и задачите в тях е съобразено с публикуваните към момента относими документи. Потенциалните изпълнители следва да отчитат, че дейностите по обществената поръчка се изпълняват в период, в който са възможни промени, както в европейското и национално законодателство, така и в институционалната рамка по управлението на средствата от Европейските фондове. Към момента на предоставянето на конкретната консултантска услуга, тя трябва да се съобрази с актуалните регламенти и изисквания, както и с приложимата правна рамка, касаеща изпълнението на предмета на поръчката.
Подробното описание на вида и обема на предвидените за изпълнение дейности се съдържа в Техническата спецификация и в Документацията за поръчката.

URL: https://app.eop.bg/today/357303

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД