Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798670

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: 8333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЩОВ

Уникален номер на поръчката: 00753-2024-0025

Предметът на обществената поръчка е свързан с осъществяването на консултантска дейност за упражняване на строителен надзор, по смисъла на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и нормативните документи по неговото приложение, във връзка с изпълнение на Договор № BG-RRP-1.009-0001-С01 за изпълнение на проект „Изграждане на Младежки център в гр. Свищов“.

Дейност 1: Задължения на Изпълнителя, свързани с упражняване на функциите на строителен надзор на Строежите по смисъла на ЗУТ и проверка и контрол на доставените и влагани в строежите строителни продукти, с които се осигурява изпълнението на основните изисквания към строежите в съответствие с изискванията на наредбата по чл. 9, ал. 2, т. 5 от Закона за техническите изисквания към продуктите.
Дейност 2: Задължения на Изпълнителя свързани с изпълнение на функциите на Координатор по безопасност и здраве за етапите на изпълнение на строителство.
Дейност 3: Задължения на Изпълнителя свързани с изготвяне на технически паспорт на строежа, съгласно изискванията на чл.176 а от Закона за устройство на територията (ЗУТ).

Подробните изисквания за изпълнение са съгласно Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/370126

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД