Открита процедура

Обявлението е в архива.
5383394

Публикувана на: 11.12.2023

Краен срок: 12.01.2024

Прогнозна стойност: 1440000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2023-0032

„ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ МРЕЖИ ЗАПАД“ ЕАД, като секторен Възложител на обществени поръчки по смисъла на чл. 5, ал. 4, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), открива и провежда «открита» по вид процедура с предмет: „Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на гр. София,  област София, област Благоевград, област Монтана, област Видин, област Ловеч, област Враца и област Плевен“, реф. № РРС 23-099.
Предметът на поръчката е разделен на 6 (шест) обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на гр. София  – ОЦ Север  
Обособена позиция № 2 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на София област – ОЦ Сливница, ОЦ Своге, ОЦ Ботевград, ОЦ Пирдоп, ОЦ Костенец и ОЦ Самоков
Обособена позиция № 3 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на област Благоевград
Обособена позиция № 4 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на област Монтана и област Видин
Обособена позиция № 5 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на област Ловеч и област Враца
Обособена позиция № 6 - Възстановяване на пътни и тротоарни настилки на територията на област Плевен
Всеки участник може да подава оферта за всички обособени позиции (една или повече обособени позиции, до максималния брой обособени позиции по предмета на поръчката) при условие, че отговаря на изискванията на ЗОП, Правилника за прилагане на ЗОП (ППЗОП) и на изискванията на Възложителя, включително на критериите за подбор, посочени в обявлението и настоящата документация. Възложителят не ограничава броя на обособените позиции, които могат да бъдат възложени на един и същ изпълнител.
В случай, че участникът участва за повече от една обособена позиция, той трябва да може да докаже, че отговаря на минималните изисквания за всяка една обособена позиция поотделно.
Офертите на участниците се оценяват по степента на съответствие с предварително обявените от възложителя условия, въз основа на икономически най-изгодна оферта, определена по критерий за възлагане „най-ниска цена”.
Срокът на договора за всяка обособена позиция е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата, на която е сключен или до достигане на максималната стойност на договора, в зависимост от това, кое от така посочените събития ще настъпи първо по време. При настъпването на първото по време от посочените събития, договорът се прекратява автоматично, без да е необходимо уведомление или предизвестие на която и да е от страните до другата страна.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344610

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД