Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798630

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 24.04.2024

Прогнозна стойност: 50000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0024

Настоящата процедура цели сключване на Рамково споразумение между Община Бургас и потенциални изпълнители, в което не са определени всички условия за възлагане на отделните договори.
Максималният брой потенциални изпълнители, с които Възложителя ще сключи Рамково споразумение е до 2 (два) броя или по-малък брой, ако не е налице достатъчен брой участници, които отговарят на критериите за подбор или на предварително обявените условия на Възложителя
Обхватът и обемът на отделните поръчки, възлагани въз основа на рамковото споразумение, ще зависи от конкретната необходимост, както и от изискванията на нормативната уредба в срока на рамковото споразумение.
При откриване на последваща конкурентна процедура (вътрешен конкурентен избор) въз основа на сключеното Рамково споразумение, потенциалните изпълнители по него не могат да предлагат по-високи цени от заявените в първоначалната ценова оферта.

Конкретните поръчки, възлагани в изпълнение на Рамковото споразумение ще се възлагат на основание и по реда на чл. 82, ал. 3-6 от ЗОП, след провеждане на вътрешен конкурентен избор – отправяне на покана до лицата по рамковото споразумение с посочване на конкретните дейности, обект и обхват на изпълнение по съответния договор. Критерият, въз основа на който ще се провежда вътрешния конкурентен избор е „най-ниска цена“ по  множество показатели.
Изпълнението на обществената поръчка включва дейностите, които са свързани с извършването на строителство (вкл. изготвяне на проект, когато е необходимо), основен ремонт, рехабилитация и текущо поддържане на улици и пътища в териториален обхват съгласно Приложения №№Т1.7 и Т1.8, а именно:
- Полагане на системни грижи за осигуряване на целогодишна нормална експлоатация на пътя/улицата, както и дейности, които имат за цел да осигурят техническото състояние на пътя/улицата, пътните съоръжения в съответствие с действащите нормативни актове и техническите спецификации за строителни продукти /в т.ч. отстраняване на единични повреди и деформации по елементите в обхвата на пътя/улицата, пътните съоръжения и предотвратяване на по-нататъшното им развитие/, отстраняване на локални повреди вследствие нормалната експлоатация на пътя и на повреди по пътната настилка и пътните съоръжения.
- Строителство и ремонт (вкл. изготвяне на проект) на улици и пътища;
- Доставка и влагане на необходимите и съответстващи на техническите спецификации.
- Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания.
- Отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове, определени с договора за възлагане на обществената поръчка.
Дължина на уличната мрежа в гр.Бургас (общо - 442 км)
-гр.Бургас - 291 км.
-гр.Българово - 19 км.
-Всички села – 132 км.
Дължина на общинските пътища в Община Бургас (общо - 62,900 км).
Дължина на Републиканската пътна мрежа, за която има сключено споразумение с Агенция "Пътна инфраструктура"  за съвместно финансиране на поддържането /ТРП/  в чертите на Община Бургас (общо 91,924 км).
-I клас – 67,613 км.
-II клас – 6,244 км.
-
III клас – 18,067 км.
Обхватът, основните параметри и условията, при които ще се изпълняват дейностите, включени в обществената поръчка са определени в Техническата спецификация – Приложение № 5.

URL: https://app.eop.bg/today/366710

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД