Открита процедура

Обявлението е в архива.
5269725

Публикувана на: 03.10.2023

Краен срок: 06.11.2023

Прогнозна стойност: 6100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ

Уникален номер на поръчката: 00383-2023-0046

Поръчката включва „Доставка на 8 броя нови  електробуси и доставка и монтаж на 4 зарядни станции към тях“, както и задължение за Изпълнителя да регистрира автобусите в КАТ – Добрич от името на Възложителя.
Обхватът на дейностите включва и: осигуряване на гаранционна поддръжка и сервизно обслужване в рамките на гаранционния срок при условията, посочени в документацията на настоящата процедура; обучение на персонала на Възложителя, непосредствено след получаване на автобусите – инструктори на водачи - 4 души; водачи – 8 души; сервизни работници – 6 души.
Обучение по поддръжка, експлоатация и ремонт на зарядните станции- Техници – 2 /двама/ души.
Минималните изисквания относно вида, техническите данни и характеристики на електробусите и зарядните станции, които следва да достави изпълнителят, са подробно посочени в Техническата спецификация. 
Срокът за доставка на автобусите, ведно с доставката и монтажа на зарядните станции е не повече от 240 календарни дни, считано от датата на получаване на възлагателно писмо за осигурено финансиране.

Място на доставка на автобусите и зарядните станции: гр. Добрич.
Договорът за поръчката ще се сключи при условията на чл. 114 от ЗОП и ще бъде изпълняван само след осигуряване на предвиденото финансиране за изпълнение на дейността. Очаквано финансиране по НПВУ - процедура BG-RRP-8.013 “Екологосъобразна мобилност“.

 

URL: https://app.eop.bg/today/330369

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД