Открита процедура

Обявлението е в архива.
5339344

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 21.12.2023

Прогнозна стойност: 1254600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Министерство на отбраната

Уникален номер на поръчката: 00164-2023-0057

Министерство на отбраната обявява откриването на обществена поръчка с предмет: "Сключване на застраховки: трудова „Злополука“ и „Помощ при пътуване“  на военнослужещите и цивилните служители от Министерство на отбраната (МО), структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия (БА)".
Обществената поръчка включва четири обособени позиции, както следва:

Позиция 1: Застраховане със застраховка „Злополука“, настъпила при или по повод изпълнение на служебните задължения, на военнослужещите от МО, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и БА.
Изискванията за изпълнение на услугата са посочени в техническа спецификация ТС С 94.4508.23.
Позиция № 2: Застраховане със застраховка „Злополука“, настъпила при или по повод изпълнение на служебните задължения, на цивилните служители от МО, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и БА.
Изискванията за изпълнение на услугата са посочени в техническа спецификация ТС С 94.4509.23.
Обособена позиция № 3 -  Застраховане на дългосрочно командированите в чужбина военнослужещи и цивилни служители от МО, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и БА.
Предмет на услугата: Застраховане със застраховка „Злополука и медицински разходи вследствие на злополука и/или акутно заболяванена военнослужещите и цивилните служители от МО, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и БА, дългосрочно  командировани на длъжности в щабове и органи на международни организации.
Изискванията за изпълнение на услугата са посочени в техническа спецификация ТС С94.4053.22.
Обособена позиция № 4 – Застраховане на краткосрочно командированите в чужбина военнослужещи и цивилни служители от МО, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и БА.
Предмет на услугата: Застраховане със застраховка „Злополука и медицински разходи при пътуване в чужбина с осигурен асистанс“ (Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс) на военнослужещите и цивилните служители от Министерство на отбраната,
структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската Армия, краткосрочно командировани, съгласно чл. 28, ал. 1 от Наредбата за служебните командировки и специализации в чужбина (ПМС-115/2004 г.).

Изискванията за изпълнение на услугата са посочени в техническа спецификация ТС С94.4502.23.

URL: https://app.eop.bg/today/340800

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД