Открита процедура

Обявлението е в архива.
5376956

Публикувана на: 08.12.2023

Краен срок: 08.01.2024

Прогнозна стойност: 1250000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД

Уникален номер на поръчката: 00606-2023-0046

При изпълнение на поръчката следва да се извършват периодични доставки на електрически апарати и съоръжения, електроинсталационни материали, кабели и проводници, за нуждите на “Водоснабдяване и канализация – Варна” ООД, разделени в три обособени позиции:
Обособена позиция № 1 „Доставка на електрически апарати и съоръжения“ - при изпълнение на поръчката следва да се извършват периодични доставки на електрически апарати и съоръжения, подробно описани в Техническа спецификация № 1 – общо 509 различни по вид артикули.
Обособена позиция № 2 „Доставка на електроинсталационни материали“ - при изпълнение на поръчката следва да се извършват периодични доставки на електроинсталационни материали, подробно описани в Техническа спецификация № 2 – общо 383 различни по вид артикули.
Обособена позиция № 3 „Доставка на електрически кабели и проводници“ - при изпълнение на поръчката следва да се извършват периодични доставки на кабели и проводници, подробно описани в Техническа спецификация № 3 – общо 209 различни по вид артикули.
Количество и обем: ориентировъчни прогнозни и максимални количества, определение на база неоходимостта от закупуването на всеки вид артикул  през предходни двугодишни периоди, са предоставени в техническите спецификации за всяка обособена позиция поотделно. Необходимостта от доставка на всеки вид артикул се определя изключително от възникването на аварийни ситуации, поради което възложителят не може да гарантира заявяване на максималните количества и всички видове стоки от предмета на всяка обособена позиция. За времето на действие на договора, доставките ще се извършват след получаване на  периодични писмени заявки, в зависимост от конкретните нужди на възложителя.  
 

URL: https://app.eop.bg/today/344163

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД