Открита процедура

Обявлението е в архива.
5808119

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 19.04.2024

Прогнозна стойност: 149520.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ - ШУМЕН

Уникален номер на поръчката: 00724-2024-0003

Изпълнението на обществената поръчка обхваща дейности по доставка на нетна активна електрическа
енергия и избор на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на Земеделски институ - Шумен.
Срокът на изпълнение на договора e
12 (дванадесет) месеца, считано от потвърждаването на първия регистриран график за доставка на нетна активна електрическа енергия. Изпълнителят уведомява писмено възложителя за потвърждаване датата на регистрация на първия регистриран график.

Предвижда се опция за удължаване на договора с до 4 (четири) месеца, в случай, че при изтичане на срока на договора, възложителят по обективни причини не е успял да приключи процедурата по определяне на нов изпълнител за извършване на доставките по настоящата процедура. Настоящият договор продължава да е в сила до окончателното приключване на процедурите и сключването на нов договор, но не повече от 4 (четири) месеца.
Въз основа на реално изразходеното количество за предходните 12 (дванадесет) месеца, възложителят прогнозира нужното количество електроенергия за срока на изпълнение на настоящата обществена поръчка.
Общото прогнозно количество консумирана електроенергия за срока на договора без включена опция е 400 MW/h (за 12 (дванадесет) месеца), съгласно Техническата спецификация. Общото прогнозно количество електроенергия с включена опция за удължаване на срока на договора с до 4 (четири) месеца е в размер на 534 MW/h (за 16 (шестнадесет) месеца).
Прогнозното количество електрическа енергия не ангажира възложителя да го потреби. Възложителят има право да потреби по-голямо или по-малко количество, като изпълнителят се задължава да достави нужното количество ел.енергия за денонощие, за месец и за целия период на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370693

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД