Открита процедура

Обявлението е в архива.
5314325

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 11.12.2023

Прогнозна стойност: 500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЩОВ

Уникален номер на поръчката: 00753-2023-0041

Предоставяне на услуги за извозване на твърди битови отпадъци от територията на Община Свищов до Регионално депо с. Санадиново.
Извозването ще се осъществява от претоварна станция по съответния график и маршрут както следва: Депо гр. Свищов до Регионално депо с. Санадиново, общ. Никопол, дължина на маршрута – 35 км. (гр. Свищов, с. Ореш, с. Татари, с. Петокладенци до Регионално депо). График на извозване: ежедневно в работните дни от седмицата.
Прогнозно количество битов отпадък до 12 000 тона за 12 месеца. Възложителят не е обвързан с прогнозното количество битов отпадък, който ще се извозва. Възложителят ще възлага услугата в зависимост от действителните количества битов отпадък и средствата осигурени с общинския бюджет. 
Услугата е комплекс от дейности, свързани с извозването на битови отпадъци от територията на Община Свищов.
Извозването на битовите отпадъци следва да се извършва със специализирани автомобили – мултилифт камиони с кука, като един автомобил ще обслужва няколко контейнера едновременно по системата мултилифт.  Контейнерите следва да са минимум 30 куб. метра.
Изпълнителя е длъжен да предприеме всички необходими действия за осигуряване на безопасни условия на движение, както и опазване на пътищата и пътните принадлежности. Изпълнителят е длъжен да поддържа в готовност екипи, които да осигуряват безопасност на движението при ПТП, аварии и др. извънредни ситуации, станали по общински пътища, обект на договора, като сигнализира с подвижни пътни знаци и балози според възможностите опасности, и в минимално кратък срок да поправи последиците от произшествието, ако това се налага.
В случай на тежки или верижни произшествия изпълнителят осигурява пропускателна възможност в участъка, като по-нататъшните си действия съгласува с Възложителя.
Подробните изисквания са посочени в техническата спецификация неразделна част от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/341245

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД