Открита процедура

Обявлението е в архива.
5332716

Публикувана на: 22.11.2023

Краен срок: 18.12.2023

Прогнозна стойност: 1210031.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УЧЕНИЧЕСКО ХРАНЕНЕ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 03367-2023-0001

„Доставка на хранителни продукти по обособени позиции за нуждите на „Ученическо хранене” ЕООД гр.Кърджали“ по обособени позиции:

обособена позиция №1 „Трайни хранителни продукти, консервирани плодове и зеленчуци, захарни изделия и яйца”
обособена позиция №2 „Хляб, храни на зърнена основа, тестени изделия и закуски”
обособена позиция №3 „Месо, месни продукти и риба”
обособена позиция №4 „Плодове и зеленчуци - пресни”
обособена позиция №5 „Мляко, млечни продукти и масла”
Посочените количества в Приложенията към всяка обособена позиция са ориентировъчни и не пораждат задължение за "Ученическо хранене" ЕООД гр. Кърджали да ги закупи в целия прогнозен обем. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата прием на ученици и финансова обезпеченост на изпълнението на поръчката.
Всяка доставка след получаване на заявка следва да се извърши в срок, предложен от съответния участник, като същият не може да е по-дълъг от 5 /работни/ дни, считано от получаването на заявката по електронна поща или друг начин, за хранителните продукти по съответната обособена позиция.
Транспортните разходи, както и разходите за товаро-разтоварни работи и всички видове необходимо-присъщи разходи са включени в стойността на продуктите.

В образеца към ценовото предложение, Участникът следва да оферира за доставката на всеки хранителен продукт - % (процент) отстъпка в абсолютна стойност от цената по пункт първи с точност до втория знак след десетичната запетая от усреднената цена на едро, без ДДС на САПИ ЕООД.

Размерът на предложеният  % отстъпка от усреднените цени на САПИ ЕООД не се променя за срока на действие на договора.
Доставените хранителни продукти по съответната обособена позиция ще се заплащат по Базовите цени на информационен бюлетин на „Система за агропазарна информация“ ЕООД („САПИ“ЕООД) за област Кърджали, отразяващ средномесечните цени на хранителните продукти на едро за област Кърджали, коригирани със съответния процент отстъпка, предложена от участника в приложение към Ценовото предложение.

URL: https://app.eop.bg/today/342417

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД