Открита процедура

Обявлението е в архива.
6180676

Публикувана на: 08.07.2024

Краен срок: 05.08.2024

Прогнозна стойност: 158333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0062

Предметът на обществената поръчка е Закупуване и доставка на фабрично нови и неупотребявани моторни превозни средства за нуждите на Община Бургас по две обособени позиции:
Обособена позиция 1 „Закупуване на фабрично нов лекотоварен автомобил 2+1 места за нуждите на потребители на социална услуга „Асистентска подкрепа“ на територията на Община Бургас“;
Обособена позиция 2 „Закупуване на специализирано транспортно средство за потребителите на социална услуга „Асистентска подкрепа“ на територията на Община Бургас“.
При изпълнението на поръчката е задължително точно спазване на зададените и утвърдени технически параметри.

Настоящата процедура се провежда по реда на чл.104, ал.2 от ЗОП (т.нар. „обърнат ред“ на разглеждане - оценката на техническите и ценовите предложения на участниците се извършва преди провеждане на предварителен подбор.) Ценовите предложения автоматично се визуализират в публичната преписка на поръчката след декриптиране от председателя на комисията.

 

URL: https://app.eop.bg/today/406275

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД