Открита процедура

Обявлението е в архива.
5260456

Публикувана на: 25.09.2023

Краен срок: 09.10.2023

Прогнозна стойност: 316666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ РАЗУЗНАВАНЕ

Уникален номер на поръчката: 01859-2023-0001

Предметът на настоящата обществена поръчка обхваща  доставка  чрез покупка на нови автомобили за нуждите на Държавна агенция „Разузнаване“ и осигуряване на гаранционната им поддръжка (сервизно обслужване) през гаранционния срок, по следните две обособени позиции:
- Обособена позиция № 1 - „Доставка на пътнически бус 8+1 места – 2 броя:
Предметът включва доставка чрез покупка на 2 (два) броя фабрично нови пътнически бусове 8+1 места за представителни цели с параметри, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция. В предмета на поръчката се включва и осигуряване на гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) на доставените МПС през гаранционния срок.
- Обособена позиция № 2 - "Доставка на лекотоварен автомобил с хладилен отсек":
Предметът включва доставка чрез покупка на 1 (един) брой нов лекотоварен автомобил с хладилен отсек с параметри, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция. В предмета на поръчката се включва и осигуряване на гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) на доставеното МПС през гаранционния срок.






 

URL: https://app.eop.bg/today/330403

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД