Открита процедура

Обявлението е в архива.
5284553

Публикувана на: 27.10.2023

Краен срок: 22.11.2023

Прогнозна стойност: 3667544.17 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2023-0124

Доставка на фабрично нови многофункционални автомобили окомплектовани с метачно устройство с всмукател, сметосъбиращ бункер и воден резервоар със система за миене и дезинфекция на улици и тротоари,  за нуждите на Община Пловдив и ОП „Чистота“, по две обособени позиции, във връзка с подобряване качеството на атмосферния въздух чрез намаляване ФПЧ на територията на гр. Пловдив.
Обособените позиции са, както следва: ОП № 1 „Доставка на многофункционални автомобили окомплектовани с метачно устройство с всмукател, сметосъбиращ бункер и воден резервоар със система за миене и дезинфекция – 3 броя“; ОП № 2 „Доставка на многофункционални автомобили окомплектовани с метачно устройство с всмукател, сметосъбиращ бункер и воден резервоар със система за миене и дезинфекция – 6 броя“.
Изпълнението на поръчката включва доставка, пускане, обучение и гаранционно поддържане, включително мобилно гаранционно поддържане при нужда, до адрес на Възложителя в гр. Пловдив.
Изпълнителят  трябва да осигури за срока на договора оборудвана сервизна база, за осъществяване на бърза гаранционна поддръжка и аварийна помощ при възникване на прекъсвания на нормалната експлоатация на машината. Преди подписване на договор избраният изпълнител трябва да представи документи за наличието на описаното оборудване. Изпълнителят осигурява за своя сметка обучение на минимум по един оператор на доставените автомобили, за да се гарантира тяхното правилното функциониране и поддръжка.

URL: https://app.eop.bg/today/332346

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД