Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350316

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 26.12.2023

Прогнозна стойност: 6000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ПАНАГЮРИЩЕ"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0505

„Доставка на канцеларски материали и принадлежности, включително и рекламни материали включени в списъка на стоките и услугите
по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки,
за нуждите на ТП „ДГС – Панагюрище“, за срок от 36 месеца”

„Доставка на канцеларски материали и принадлежности, включително и рекламни материали включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки, за нуждите на ТП „ДГС – Панагюрище“, за срок от 36 месеца” включва периодична доставка чрез закупуване на канцеларски материали и принадлежности, и рекламни материали, подробно описани по вид в Техническата спецификация – Приложение № 5 от документацията.
            Настоящата поръчка представлява „запазена обществена поръчка" съгласно на чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), чийто предмет е включен в Списъка на стоките и услугите съобразно Общия терминологичен речник, които са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, утвърден с Решение на Министерски съвет № 591 от 18.07.2016 г.
           Поръчката е предназначена за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания по смисъла на § 2, т. 46 от ДР на ЗОП, или на стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение по смисъла на § 2, т. 62 от ДР на ЗОП.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342685

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД