Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417726

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 25.01.2024

Прогнозна стойност: 1600000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00220-2023-0026

Доставка на тръби за нуждите на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Благоевград по три обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „ДОСТАВКА НА ТРЪБИ ВИСОКА ПЛЪТНОСТ ОТ РЕ100 ЗА ПИТЕЙНО-БИТОВО ВОДОСНАБДЯВАНЕ-ЗА АЛТЕРНАТИВНО ПОЛАГАНЕ БЕЗ ПЯСЪЧНО ЛЕГЛО.
Обект на доставка са водопроводни тръби от РЕ 100, Pn10 - синя или черна със синя лента, многослойна тръба от РЕ100 и RC - със син и черен слой, синя или черна със синя лента.
            Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обособената позиция, е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществена поръчка.

Обособена позиция № 2: “ДОСТАВКА НА ФИТИНГИ ЗА ТРЪБИ ЗА ПИТЕЙНО-БИТОВО ВОДОСНАБДЯВАНЕ ОТ РЕ100”
            Обект на доставка са: фитинги на челна заварка - Всички фитинги да са инжекционно лети. Да се посочат цени за Фитинги дълго изпълнение. На всеки Фитинг да има следната маркировка: производител (търговска марка); вид материал; размер; SDR; фитинги механични - да няма връзка между затварящата гайка и гуменото уплътнение с цел избягване деформация и повреда на уплътнението. Водовземните скоби да са с усилен стоманен пръстен. На всеки фитинг да има следната маркировка: производител (търговска марка); вид материал; размер; фитинги на електрозаварка - На всеки фитинг да има следната маркировка: производител (търговска марка); вид материал; размер; SDR; време за заваряване и време за охлаждане; напрежение на заваряване; номер на партида; баркод.

URL: https://app.eop.bg/today/342555

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД