Открита процедура

Обявлението е в архива.
5297103

Публикувана на: 08.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 120000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2023-0081

1. Предмет на поръчката:
Изработка на материали за публичност и визуализация, и рекламни артикули (дизайн, предпечат, печат и доставка) за целите на проекти, изпълнявани от Община Бургас, финансирани от национални Оперативни програми и от програми за транснационално сътрудничество на ЕС
2. Кратко описание:
Предмет на настоящата открита процедура е определянето на изпълнител за:
Изработка на материали за публичност и визуализация, и рекламни артикули (включваща дизайн, предпечат, печат и доставка) за целите на проекти, изпълнявани от Община Бургас, финансирани от национални Оперативни програми и от програми за транснационално сътрудничество на ЕС.
Изисквания към поръчката

Да се изработват рекламни материали, съгласно заявка на Възложителя - Община Бургас. При необходимост и извънредно възникнала ситуация Изпълнителят трябва да може да изработи възложената поръчка за възможно най-кратък технологичен срок и/или за 48 часа от изпращане на заданието.

  • Изпълнителят следва да разработи дизайн, който да съгласува с Възложителя, да изработи и достави на място в Община Бургас пълния тираж на описаните материали съгласно покана за допълване на оферта; Възложителят има право да изисква от Изпълнителя без ограничения промяна на предложения дизайн, за което му изпраща писмени указания.  
  • Изпълнителят следва да се съобразява със сроковете за изпълнение, зададени от Възложителя, за всяка конкретна заявка в зависимост от планираното събитие/мероприятие.
  • Всички рекламни материали изготвяни по проекти на Европейските структурни и инвестиционни фондове, и по програмите за транснационално сътрудничество, трябва да са съобразени с изискванията за Публичност и визуализация на съответните програми, които се подават от Възложителя за конкретното възлагане.

При всяко възлагане Възложителят предоставя на избрания Изпълнител необходимата информация. За всяко конкретно възлагане Възложителят на основание чл.82, ал.2 от ЗОП изисква писмено от Изпълнителя да допълни офертата си с конкретните срокове за изпълнение и количествата, както и по отношение изготвяне и доставка на материали/артикули, които не са предвидени в настоящата документация, в случай, че такива са необходими за изпълнение на дейностите по съответния проект.
Основните дейности в предмета на настоящата поръчка са свързани с дизайн и изработка на рекламни материали съгласно описаните в техническата спецификация позиции.
Обхватът на предвидените за изпълнение работи ще се определя от Възложителя в рамките на бюджета на проектите. Изпълнените услуги ще се отчитат на база действително извършена работа и по цени, посочени в офертата на участника, избран за изпълнител.
3. Прогнозна стойност за изпълнение на поръчката:
Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 120000 (сто и двадесет хиляди) лева без включен ДДС или 144 000 лева с ДДС.
При изготвянето на ценовите предложения, участниците следва да оферират единични цени без включен ДДС за всяка от позициите, където това е отбелязано съгласно образеца на ценово предложение. Крайната обща цена, която се оферира през ЦАИС ЕОП, се взема предвид само за целите на оценката и класирането на участниците.
4. Възможност за представяне на варианти в офертите.
Не се допуска представяне на варианти в офертите.
5. Обособени позиции.
Настоящата поръчка не е разделена на обособени позиции предвид неделимостта на дейността, а именно – дизайн, изработка и доставка на материали за информация и публичност (рекламни материали).
6. Място за изпълнение
Мястото на изпълнение е гр. Бургас
7. Срок за изпълнение на обществената поръчка
Сроковете за изпълнение на всяка конкретна заявка ще се определят с договорите за възлагане на услуга за изработка на материали за публичност и визуализация, и рекламни артикули.
Срок на рамковото споразумение: 3 години от сключване или до изчерпване на финансовия ресурс, посочен като прогнозна стойност по-горе, в случай, че това обстоятелство настъпи по-рано от посочения 3-годишен срок.
8. Начин на плащане
ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ заплаща стойността на възложените и изпълнени работи по банков път, по посочена от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ банкова сметка по следния начин:
1. Окончателно плащане в срок от 30 (тридесет) дни след завършване и предаване на работата по конкретния договор, подписан приемо-предавателен протокол без забележки и издадена фактура от Изпълнителя по посочена от Изпълнителя банкова сметка.
2. При договори с продължително изпълнение, плащанията се извършват за всяка работа, която може да се предаде отделно, в срок от 30 (тридесет) дни след завършване и предаване на съответните материали/артикули, с двустранно подписан приемо-предавателен протокол и издадена фактура за дължимата част от плащането по договора.
Възложителят ще осъществява контрол по време на изпълнението на възложените поръчки. Некачествено извършени работи и некачествени изделия ще се коригират и заменят за сметка на Изпълнителя.

URL: https://app.eop.bg/today/340713

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД