Открита процедура

Обявлението е в архива.
5470678

Публикувана на: 12.01.2024

Краен срок: 13.02.2024

Прогнозна стойност: 34752.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2024-0002

Предмет на обществената поръчка е извънгаранционна абонаментна поддръжка, обслужване и доставка на резервни части за медицинска апаратура, производство на „Дрегер“ за УМБАЛ „Света Анна” – София АД.
Срокът за изпълнение на поръчката е 24 (двадесет и четири) месеца от сключване на договор. Медицинската апаратура, подлежаща на абонаментна извънгаранционна поддръжка, е описана в техническа спецификация, изготвена от Възложителя и представляваща неразделна част от процедурата. Участниците подават само една оферта за комплексно изпълнение на поръчката, като не се допуска представяне на варианти.
Извънгаранционното сервизно обслужване следва да включва:
1. Еднократна инспекция веднъж годишно за установяване на фактическото състояние на обслужваната медицинска апаратура;
2.Отстраняване на възникнали повреди в процеса на работа с апаратурата;
3.Стойността на труда при посещение за ремонт на дефектирали апарати;
4.Време за реакция при уведомяване за възникнала повреда – до 8 часа;
5.Максимален срок за извършване на ремонт и доставка на резервни части на всеки един апарат – до 10 календарни дни;
6.Влагане само на оригинални резервни части и осигуряване на гаранционен срок не по-кратък от 12 месеца на вложените резервни части;
7.Изготвяне на протоколи за състоянието на техниката и списък (оферта) с частите, подлежащи на периодична подмяна по препоръка на производителя, който се издава след провеждане на инспекция;
8.Приложена ценова листа на частите, подлежащи на периодична подмяна по предписание на производителя, които се влагат при профилактика;
9.Доставка на резервните части при необходимост от ремонт по приложена ценова листа.
Предлаганите услуги трябва да отговарят на минималните изисквания на Възложителя, заложени в документацията за участие в процедурата. Характерът и количеството на заявените резервни части се определят от конкретните нужди на Възложителя, в зависимост от констатираните повреди на апаратурата за срока на действие на договора.
Плащането се извършва в левове, по банков път, на посочената от Изпълнителя банкова сметка, отложено, в срок, до 60 /шестдесет/ календарни дни след представяне на фактура, ежемесечна констатация за техническото състояние на медицинската апаратура и отчет за извършена дейност.
Прогнозната стойност за срок от две години включва месечната абонаментна такса за поддръжка и обслужване на медицинската апаратура, описана в спецификацията, както и разходите за профилактика. Резервните части се заплащат след представяне на заявка от Възложителя, приемо-предавателен протокол, протокол за пускане в експлоатация, гаранционна карта и фактура.
Към техническото си предложение всеки участник следва да приложи следния документ, който е неразделна негова част – оторизационно писмо, валидно към датата на подаване на офертата, от фирмата-производител на медицинската апаратура или неин представител или упълномощено лице, издадено на името на участника, предоставящо право участникът да търгува с негови продукти. Когато оторизационното писмо е издадено от представител или упълномощено лице на производителя, следва да се представи и документ от производителя, удостоверяващ представителната власт на тези лица/дружества.

URL: https://app.eop.bg/today/351546

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД